AcasăServiciiAplicația iHidro. Contul Meu.

Aplicația iHidro. Contul Meu.

Aplicația iHidro. Contul Meu. Plata Online si transmitere index autocitit. Login.

Aplicația iHidro. Contul Meu. Cu bucurie, anunțăm lansarea aplicației iHidro, cea mai recentă inovație din partea Hidroelectrica, destinată clienților săi din România. Cu iHidro, gestionarea contului de client devine simplă și accesibilă oricând și oriunde. Descoperă cum această aplicație poate transforma modul în care interacționezi cu serviciile noastre.

Descarcă Gratuit Aplicația iHidro

iHidro este disponibilă pentru toate dispozitivele mobile și poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații pentru Android și iOS. După o lungă așteptare, Hidroelectrica pune la dispoziție o aplicație care îți permite să-ți gestionezi contul de client cu ușurință și eficiență.

Funcționalități Avansate ale Aplicației iHidro

iHidro oferă o serie de funcționalități avansate pentru clienții Hidroelectrica:

 • Monitorizează Consumul: Aplicația îți permite să fii mereu la curent cu consumul tău de electricitate, oferindu-ți grafice intuitive pentru a lua decizii informate.
 • Istoric Facturare și Plăți: Ai acces la un istoric detaliat al facturilor emise și plăților efectuate, pentru o transparență deplină.
 • Analizează Consumul Lunar: Cu iHidro, poți compara și analiza modelele tale de consum lunar, ajutându-te să identifici și să economisești energie.
 • Citire Contor cu O Singură Atingere: Preia controlul contului tău cu o simplă atingere a ecranului. Cu iHidro, poți citi contorul electric rapid și ușor.
 • Notificări Importante: Primi notificări relevante și actualizări direct pe canalul preferat, pentru a fi mereu la curent cu situația contului tău.

Descarcă Aplicația iHidro și Simplifică-ți Viața

Aplicația iHidro a fost lansată pe 2 octombrie 2023, având versiunea de bază 1.0. Hidroelectrica este dedicată îmbunătățirii continue a aplicației pentru a oferi funcționalități și servicii din ce în ce mai utile clienților săi.

Cum Te Autentifici în Aplicația iHidro? Login in contul meu

Pentru a te autentifica în aplicația iHidro sau pentru a-ți accesa contul de client, trebuie să urmezi acești pași simpli:

 1. Adresă de Email Valabilă: Asigură-te că ai o adresă de email validă pentru a-ți crea contul de client Hidroelectrica.
 2. Detalii Despre Contul Tău: Furnizează detaliile necesare despre contul tău de client Hidroelectrica.
 3. Parolă de Acces: Creează o parolă sigură pentru a-ți proteja contul și datele personale.

Dacă ai mai multe locuri de consum, poți configura mai multe profiluri pentru a gestiona mai eficient contul de client Hidroelectrica.

Secțiuni Utile în Aplicația iHidro

iHidro dispune de mai multe secțiuni utile, inclusiv:

 • Facturare: Aici găsești facturile emise și istoricul plăților efectuate.
 • Utilizare: Poți introduce indexul autocitit și consulta istoricul de consum.
 • Contul Meu: În această secțiune, poți gestiona profilurile și detaliile personale.
 • Servicii: Accesezi diverse servicii și informații utile legate de contul tău.

Dacă întâmpini probleme sau erori în utilizarea aplicației iHidro, te rugăm să verifici dacă există o versiune mai nouă disponibilă sau să contactezi departamentul tehnic Hidroelectrica.

Descarcă Aplicația iHidro Astăzi

Descarcă acum aplicația iHidro pentru Android sau iOS și descoperă o lume de confort și control asupra consumului de energie electrică. Simplifică-ți viața și ia decizii mai inteligente în ceea ce privește utilizarea energiei. Hidroelectrica rămâne dedicată furnizării de soluții eficiente și accesibile pentru clienții săi.

Detalii suplimentare despre Aplicatia iHidro

Pentru informații suplimentare și actualizări, te invităm să urmărești site-ul oficial Hidroelectrica.ro.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE