AcasăDRPCIVContact DRPCIV Bucuresti. Telefon. Email. Reclamatii

Contact DRPCIV Bucuresti. Telefon. Email. Reclamatii

publicitate

Contact DRPCIV Bucuresti. Telefon Reclamatii. Adresa Email. Permise si inmatriculari auto Ilfov

Contact DRPCIV Bucuresti. Fie că sunteți un șofer cu experiență sau un începător în lumea conducătorilor auto, sau poate aveți un vehicul pe care doriți să-l înmatriculați sau să vă reînnoiți permisul de conducere, este important să înțelegeți cum funcționează procesul la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Ilfov. Acest ghid complet vă va oferi toate informațiile esențiale pe care trebuie să le știți despre DRPCIV Bucuresti, procedurile sale, serviciile oferite și cum vă puteți desfășura activitățile în mod eficient.

publicitate

Despre DRPCIV Ilfov

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov (DRPCIV Bucuresti) face parte din sistemul național de înmatriculare și evidență a vehiculelor și de eliberare a permiselor de conducere din România. Instituția are responsabilitatea de a asigura înregistrarea, evidența, înmatricularea și gestionarea permiselor de conducere și a vehiculelor în judetul Ilfov.

publicitate

Date de contact DRPCIV Bucuresti

Contact DRPCIV Bucuresti. Pentru a intra în contact cu Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Ilfov, puteți utiliza următoarele informații de contact:

publicitate

Adresă Sediu Central DRPCIV Bucuresti

 • Adresă. Sos. Pipera, nr. 49, sector 2, Bucuresti

Telefon contact DRPCIV Bucuresti, judetul Ilfov

 • Telefon. 040372045368
 • Fax. 0212321667

Pentru programări online sau alte informații, puteți accesa site-ul oficial al DRPCIV Bucuresti.

Este important să verificați site-ul oficial al DRPCIV Ilfov pentru a vă asigura că dispuneți de cele mai actualizate informații de contact și pentru a vă programa online în cazul în care doriți să efectuați servicii specifice sau să obțineți informații suplimentare.

publicitate

Programul de Lucru DRPCIV Ilfov

Primul aspect pe care ar trebui să-l cunoașteți este programul de lucru al DRPCIV Ilfov. Programul poate varia în funcție de sezon, sărbători legale sau evenimente speciale, dar în general, instituția operează după un program standard de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:30. Este important să verificați site-ul oficial al DRPCIV Ilfov sau să sunați la numărul de telefon specific regiunii pentru a vă asigura că programul de lucru este în vigoare la momentul vizitei dvs.

Servicii Oferite de DRPCIV Bucuresti

 1. Eliberarea și Reînnoirea Permisului de Conducere. DRPCIV Bucuresti vă permite să obțineți sau să reînnoiți permisul de conducere pentru diferite categorii de vehicule, inclusiv categoria B pentru autoturisme obișnuite, categoria C pentru autovehicule de transport marfă sau categoria D pentru autovehicule de transport persoane. Procedurile și documentele necesare pot varia în funcție de categoria dorită, astfel că este indicat să verificați cerințele specifice pe site-ul oficial sau să contactați instituția pentru detalii precise.
 2. Înmatricularea Vehiculelor. Dacă achiziționați un vehicul nou sau second-hand sau aduceți un vehicul din altă țară, veți avea nevoie să-l înmatriculați la DRPCIV Ilfov. Acest proces implică completarea unei cereri, prezentarea documentelor necesare (certificatul de înmatriculare anterior, carte de identitate, certificat de conformitate etc.) și plata taxelor de înmatriculare.
 3. Eliberarea Certificatelor de Înmatriculare și a Plăcuțelor cu Numere. După ce ați finalizat cu succes procesul de înmatriculare, veți primi un certificat de înmatriculare și plăcuțe cu numerele de înmatriculare ale vehiculului dvs. Acest document atestă legalitatea vehiculului pe drumurile publice.
 4. Transferul de Proprietate și Schimbarea de Reședință. DRPCIV Ilfov vă oferă servicii pentru transferul de proprietate al vehiculelor, astfel încât să puteți înregistra schimbările de proprietari în conformitate cu legislația în vigoare. De asemenea, puteți schimba adresa de înregistrare a vehiculului în cazul în care vă mutați în altă locație.
 5. Înregistrarea și Controlul Tehnic al Vehiculelor. Instituția se ocupă de înregistrarea și controlul tehnic periodic al vehiculelor pentru a se asigura că acestea sunt în condiții de circulație sigure și că respectă normele de mediu.

Documente Necesare

Pentru fiecare dintre serviciile menționate mai sus, există documente specifice pe care trebuie să le furnizați. Documentația poate varia în funcție de cerințele specifice pentru fiecare caz, dar în general, va trebui să prezentați următoarele:

 • Cartea de identitate sau actul de identitate al solicitantului.
 • Permisul de conducere (dacă este cazul).
 • Certificatul de înmatriculare al vehiculului (pentru înmatriculare și transfer de proprietate).
 • Dovada plății taxelor aferente serviciilor solicitate.
 • Alte documente specifice pentru cazuri particulare.

Este important să verificați cerințele specifice pentru serviciul pe care îl doriți și să vă asigurați că aveți toate documentele necesare înainte de a vă prezenta la DRPCIV Ilfov.

Servicii Online și Programări

DRPCIV Ilfov își modernizează constant serviciile și oferă opțiuni pentru cetățeni să își desfășoare activitățile online, fără a mai fi nevoie de prezența fizică la sediu. Puteți accesa site-ul oficial al DRPCIV pentru a beneficia de servicii online, inclusiv programarea online a vizitelor la instituție. Această opțiune vă ajută să economisiți timp și să evitați cozile lungi.

Taxe și Tarife

Taxele și tarifele pentru serviciile oferite de DRPCIV Bucuresti pot varia în funcție de tipul de serviciu solicitat și de categoria vehiculului. Este important să vă informați cu privire la costurile specifice pentru serviciul dorit, deoarece acestea pot suferi modificări în timp.

Proceduri de Reclamații și Feedback

Dacă aveți motive să faceți o reclamație sau să oferiți feedback cu privire la experiența dvs. la DRPCIV Bucuresti, puteți să contactați instituția prin canalele oficiale de comunicare. Reclamațiile și feedback-ul dvs. sunt valoroase pentru a îmbunătăți serviciile și procesele instituției.

Actualizări Legislative și Noutăți

În domeniul reglementărilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor, pot apărea schimbări legislative periodice. Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate noutățile, puteți consulta site-ul oficial al DRPCIV sau să vă abonați la notificările și comunicatele de presă emise de instituție.

DRPCIV este o instituție esențială pentru șoferii și proprietarii de vehicule din judetul Ilfov. Cu informațiile din acest ghid, sunteți pregătit să vă desfășurați activitățile legate de permise de conducere și înmatriculare vehicule în mod eficient și conform legislației în vigoare. Este important să verificați site-ul oficial pentru orice actualizări și să respectați cu strictețe cerințele legale atunci când interacționați cu DRPCIV Bucuresti.

Concluzie finala despre DRPCIV Ilfov

Contact DRPCIV Bucuresti. În încheiere, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Iași reprezintă o instituție esențială pentru cetățenii din regiunea Moldovei și nu numai. Cu misiunea sa de a gestiona documentele legate de conducerea auto și înmatricularea vehiculelor, DRPCIV Iași oferă servicii vitale pentru șoferi și proprietari de autovehicule.

Fie că aveți nevoie de un permis de conducere, înmatricularea unui vehicul sau alte servicii conexe, DRPCIV Iași vă stă la dispoziție cu personal specializat și profesionist. Cu ajutorul platformei online și a serviciilor informatice moderne, această instituție aduce un plus de comoditate și eficiență în procesul de obținere și gestionare a documentelor auto.

Este esențial să vă informați din surse oficiale și să respectați regulamentele în vigoare pentru a evita eventualele inconveniențe. DRPCIV Iași rămâne un partener de încredere pentru toți cei care își desfășoară activitatea în domeniul auto și se angajează să asigure o circulație rutieră sigură și în conformitate cu legea în întreaga regiune a Moldovei.

In cadrul acestui articol puteti gasi informatii de Contact DRPCIV Bucuresti, respectiv telefon, email, adresa, program.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

1 COMENTARIU

 1. ESTE NEPERMIS CA NISTE DOCUMENTE PRIVIND TRANSFER DE PROPRIETATE, DEPUSE IN DATA DE 20.03.2024, NICI PANA ASTAZI, SA NU FIE GATA.
  ESTE VORBA DE LUCRAREA NR. 331715/20.03.2024.
  ESTE NEVOIE SA APELAM LA TELEVIZIUNI SAU SA RECLAMAM MINISTRULUI DE RESORT ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE