AcasăDRPCIVContact DRPCIV Giurgiu. Telefon. Email. Reclamatii

Contact DRPCIV Giurgiu. Telefon. Email. Reclamatii

publicitate

Contact DRPCIV Giurgiu. Telefon Reclamatii. Adresa Email. Permise si inmatriculari auto Giurgiu

Contact DRPCIV Giurgiu. Fie că sunteți un șofer cu experiență sau un începător în lumea conducătorilor auto, sau poate aveți un vehicul pe care doriți să-l înmatriculați sau să vă reînnoiți permisul de conducere, este important să înțelegeți cum funcționează procesul la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Giurgiu. Acest ghid complet vă va oferi toate informațiile esențiale pe care trebuie să le știți despre DRPCIV Giurgiu, procedurile sale, serviciile oferite și cum vă puteți desfășura activitățile în mod eficient.

publicitate

Despre DRPCIV Giurgiu

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu (DRPCIV Giurgiu) face parte din sistemul național de înmatriculare și evidență a vehiculelor și de eliberare a permiselor de conducere din România. Instituția are responsabilitatea de a asigura înregistrarea, evidența, înmatricularea și gestionarea permiselor de conducere și a vehiculelor în judetul Giurgiu.

publicitate

Date de contact DRPCIV Giurgiu

Contact DRPCIV Giurgiu. Pentru a intra în contact cu Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Giurgiu, puteți utiliza următoarele informații de contact:

publicitate

Adresă Sediu Central DRPCIV Giurgiu

 • Adresă. Str. Mircea cel Batran, nr.36, Giurgiu

Telefon contact DRPCIV Giurgiu, judetul Giurgiu

 • Telefon. 0246207288
 • Fax. 0246214502

Pentru programări online sau alte informații, puteți accesa site-ul oficial al DRPCIV Giurgiu.

Este important să verificați site-ul oficial al DRPCIV Giurgiu pentru a vă asigura că dispuneți de cele mai actualizate informații de contact și pentru a vă programa online în cazul în care doriți să efectuați servicii specifice sau să obțineți informații suplimentare.

publicitate

Programul de Lucru DRPCIV Giurgiu

Primul aspect pe care ar trebui să-l cunoașteți este programul de lucru al DRPCIV Giurgiu. Programul poate varia în funcție de sezon, sărbători legale sau evenimente speciale, dar în general, instituția operează după un program standard de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:30. Este important să verificați site-ul oficial al DRPCIV Giurgiu sau să sunați la numărul de telefon specific regiunii pentru a vă asigura că programul de lucru este în vigoare la momentul vizitei dvs.

Servicii Oferite de DRPCIV Giurgiu

 1. Eliberarea și Reînnoirea Permisului de Conducere. DRPCIV Giurgiu vă permite să obțineți sau să reînnoiți permisul de conducere pentru diferite categorii de vehicule, inclusiv categoria B pentru autoturisme obișnuite, categoria C pentru autovehicule de transport marfă sau categoria D pentru autovehicule de transport persoane. Procedurile și documentele necesare pot varia în funcție de categoria dorită, astfel că este indicat să verificați cerințele specifice pe site-ul oficial sau să contactați instituția pentru detalii precise.
 2. Înmatricularea Vehiculelor. Dacă achiziționați un vehicul nou sau second-hand sau aduceți un vehicul din altă țară, veți avea nevoie să-l înmatriculați la DRPCIV Giurgiu. Acest proces implică completarea unei cereri, prezentarea documentelor necesare (certificatul de înmatriculare anterior, carte de identitate, certificat de conformitate etc.) și plata taxelor de înmatriculare.
 3. Eliberarea Certificatelor de Înmatriculare și a Plăcuțelor cu Numere. După ce ați finalizat cu succes procesul de înmatriculare, veți primi un certificat de înmatriculare și plăcuțe cu numerele de înmatriculare ale vehiculului dvs. Acest document atestă legalitatea vehiculului pe drumurile publice.
 4. Transferul de Proprietate și Schimbarea de Reședință. DRPCIV Giurgiu vă oferă servicii pentru transferul de proprietate al vehiculelor, astfel încât să puteți înregistra schimbările de proprietari în conformitate cu legislația în vigoare. De asemenea, puteți schimba adresa de înregistrare a vehiculului în cazul în care vă mutați în altă locație.
 5. Înregistrarea și Controlul Tehnic al Vehiculelor. Instituția se ocupă de înregistrarea și controlul tehnic periodic al vehiculelor pentru a se asigura că acestea sunt în condiții de circulație sigure și că respectă normele de mediu.

Documente Necesare

Pentru fiecare dintre serviciile menționate mai sus, există documente specifice pe care trebuie să le furnizați. Documentația poate varia în funcție de cerințele specifice pentru fiecare caz, dar în general, va trebui să prezentați următoarele:

 • Cartea de identitate sau actul de identitate al solicitantului.
 • Permisul de conducere (dacă este cazul).
 • Certificatul de înmatriculare al vehiculului (pentru înmatriculare și transfer de proprietate).
 • Dovada plății taxelor aferente serviciilor solicitate.
 • Alte documente specifice pentru cazuri particulare.

Este important să verificați cerințele specifice pentru serviciul pe care îl doriți și să vă asigurați că aveți toate documentele necesare înainte de a vă prezenta la DRPCIV Giurgiu.

Servicii Online și Programări

DRPCIV Giurgiu își modernizează constant serviciile și oferă opțiuni pentru cetățeni să își desfășoare activitățile online, fără a mai fi nevoie de prezența fizică la sediu. Puteți accesa site-ul oficial al DRPCIV pentru a beneficia de servicii online, inclusiv programarea online a vizitelor la instituție. Această opțiune vă ajută să economisiți timp și să evitați cozile lungi.

Taxe și Tarife

Taxele și tarifele pentru serviciile oferite de DRPCIV Giurgiu pot varia în funcție de tipul de serviciu solicitat și de categoria vehiculului. Este important să vă informați cu privire la costurile specifice pentru serviciul dorit, deoarece acestea pot suferi modificări în timp.

Proceduri de Reclamații și Feedback

Dacă aveți motive să faceți o reclamație sau să oferiți feedback cu privire la experiența dvs. la DRPCIV Giurgiu, puteți să contactați instituția prin canalele oficiale de comunicare. Reclamațiile și feedback-ul dvs. sunt valoroase pentru a îmbunătăți serviciile și procesele instituției.

Actualizări Legislative și Noutăți

În domeniul reglementărilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor, pot apărea schimbări legislative periodice. Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate noutățile, puteți consulta site-ul oficial al DRPCIV sau să vă abonați la notificările și comunicatele de presă emise de instituție.

DRPCIV este o instituție esențială pentru șoferii și proprietarii de vehicule din judetul Giurgiu. Cu informațiile din acest ghid, sunteți pregătit să vă desfășurați activitățile legate de permise de conducere și înmatriculare vehicule în mod eficient și conform legislației în vigoare. Este important să verificați site-ul oficial pentru orice actualizări și să respectați cu strictețe cerințele legale atunci când interacționați cu DRPCIV Giurgiu.

Concluzie finala despre DRPCIV Giurgiu

Contact DRPCIV Giurgiu. În încheiere, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Iași reprezintă o instituție esențială pentru cetățenii din regiunea Moldovei și nu numai. Cu misiunea sa de a gestiona documentele legate de conducerea auto și înmatricularea vehiculelor, DRPCIV Iași oferă servicii vitale pentru șoferi și proprietari de autovehicule.

Fie că aveți nevoie de un permis de conducere, înmatricularea unui vehicul sau alte servicii conexe, DRPCIV Iași vă stă la dispoziție cu personal specializat și profesionist. Cu ajutorul platformei online și a serviciilor informatice moderne, această instituție aduce un plus de comoditate și eficiență în procesul de obținere și gestionare a documentelor auto.

Este esențial să vă informați din surse oficiale și să respectați regulamentele în vigoare pentru a evita eventualele inconveniențe. DRPCIV Iași rămâne un partener de încredere pentru toți cei care își desfășoară activitatea în domeniul auto și se angajează să asigure o circulație rutieră sigură și în conformitate cu legea în întreaga regiune a Moldovei.

In cadrul acestui articol puteti gasi informatii de Contact DRPCIV Giurgiu, respectiv telefon, email, adresa, program.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE