AcasăFarmaciiContact Farmacia BUJOR FARM. SPRANCENATA - OLT

Contact Farmacia BUJOR FARM. SPRANCENATA – OLT

publicitate

Contact Farmacia BUJOR FARM. Localitatea SPRANCENATA (OLT) Telefon. Email. Adresa si Program. Farmacii de garda sau non-stop 24/7

Contact Farmacia BUJOR FARM. SPRANCENATA – OLT. Farmaciile au fost dintotdeauna punctele de referință în ceea ce privește îngrijirea sănătății. Acestea nu sunt doar locuri unde puteți achiziționa medicamente; ele reprezintă, de asemenea, centre de cunoștințe și expertiză în domeniul sănătății, unde puteți obține sfaturi și asistență în gestionarea stării dvs. de sănătate.

publicitate

În acest articol, vom explora lumea farmaciilor, importanța lor și serviciile pe care le oferă, precum și modul în care se adaptează la nevoile în schimbare ale societății.

publicitate

Contact Farmacia BUJOR FARM. O Tradiție în Serviciul Sănătății

publicitate

Contact Farmacia BUJOR FARM. Farmaciile au o istorie lungă și bogată care se întinde pe sute de ani. Ele au evoluat de la simple ateliere de preparare a medicamentelor la instituții complexe de îngrijire a sănătății. În trecut, farmacistul nu doar prepara medicamente, ci și acorda sfaturi despre utilizarea lor corectă. Această tradiție de a oferi sfaturi și îngrijire personalizată pacienților a rămas neschimbată și astăzi.

Modalitati de contact Farmacia BUJOR FARM din SPRANCENATA – OLT

Daca va aflati in SPRANCENATA din OLT si doriti sa luati legatura cu Farmacia BUJOR FARM, in randurile de mai jos va oferim cele mai eficiente modalitati de contact, respectiv numar de telefon, email, adresa si operator comercial:

publicitate

Numar telefon Farmacia BUJOR FARM

 • Telefon contact Farmacia BUJOR FARM: 0249.708 806

Adresa de email Farmacia BUJOR FARM

Adresa Farmacia BUJOR FARM.

 • Adresa punct de lucru Farmacia BUJOR FARM. SAT SPRANCENATA, COM. SPRANCENATA, STR. SUDULUI, NR. 319 (OLT, SPRANCENATA)

Alte informatii:

 • Operator comercial: BUJOR-FARM S.R.L.
 • Program: In curs de actualizare

Rolul Modern al Farmaciilor din SPRANCENATA – OLT

În societatea modernă, farmaciile joacă un rol esențial în furnizarea de servicii de sănătate. Ele nu sunt doar locuri unde puteți cumpăra medicamente cu sau fără prescripție medicală, ci și centre de resurse pentru sănătate. Iată câteva dintre serviciile și rolurile cheie pe care le îndeplinesc farmaciile astăzi:

 1. Consiliere și Educație: Farmacistul este adesea prima persoană la care vă adresați cu întrebări legate de medicamente sau starea dvs. de sănătate. Ei vă pot oferi informații valoroase despre medicamente, interacțiuni medicamentoase, efecte secundare și modul corect de administrare.
 2. Monitorizare a Sănătății: Farmaciile oferă servicii de monitorizare a sănătății, cum ar fi măsurarea tensiunii arteriale, verificarea nivelului de glucoză din sânge sau evaluarea stării generale de sănătate. Aceste servicii sunt esențiale pentru cei cu afecțiuni cronice.
 3. Imunizări și Vaccinări: Multe farmacii oferă servicii de vaccinare împotriva unor boli comune, cum ar fi gripa sau zona zoster. Aceasta contribuie la prevenirea răspândirii bolilor infecțioase.
 4. Gestionarea Medicamentelor: Farmaciile vă pot ajuta să urmăriți și să administrați corect medicamentele prescrise. Aceasta este deosebit de importantă pentru persoanele care iau mai multe medicamente.
 5. Produse de Îngrijire Personală: În farmacii, găsiți o gamă largă de produse de îngrijire personală, de la produse cosmetice și de igienă la suplimente alimentare și vitamine.
 6. Consiliere Nutrițională: Farmacistul poate oferi sfaturi cu privire la alimentație și nutriție sănătoasă, ajutându-vă să luați decizii informate privind dieta dvs.
 7. Servicii Online: O tendință recentă este dezvoltarea farmaciilor online, care vă permite să comandați medicamente și produse de îngrijire personală de la confortul casei dvs. Acest lucru a devenit deosebit de util în perioadele de distanțare socială.

Farmaciile și Comunitatea din SPRANCENATA, OLT

Contact Farmacia BUJOR FARM. Farmaciile au o legătură puternică cu comunitatea. Acestea sunt adesea centre de întrajutorare și sprijin pentru locuitorii din zonă. Farmacistul este o sursă de încredere pentru sfaturi medicale și ajutor în situații de urgență. De asemenea, farmaciile organizează adesea evenimente și campanii pentru promovarea sănătății în comunitate.

Inovarea în Farmacii

Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în farmacii. Sistemele informatice moderne ajută la monitorizarea stocurilor de medicamente, la gestionarea rețetelor electronice și la furnizarea de informații rapide și precise pacienților. De asemenea, tehnologia permite farmaciilor să ofere servicii mai personalizate și să păstreze înregistrări detaliate ale istoricului pacienților.

Farmacii de garda sau farmacii cu program non-stop in OLT, OLT

Farmaciile de gardă, cunoscute și sub denumirea de farmacii cu program non-stop sau farmacii de urgență din OLT, OLT, sunt farmacii care își desfășoară activitatea în afara programului normal de lucru al farmaciilor obișnuite. Acestea sunt disponibile pentru a furniza medicamente și asistență medicală în situații de urgență sau în afara orelor obișnuite de funcționare a farmaciilor.

Iată câteva caracteristici cheie ale farmaciilor de gardă:

 1. Program Non-Stop. Farmaciile de gardă sunt deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv în zilele de sărbătoare. Ele asigură acces la medicamente și servicii farmaceutice în orice moment al zilei sau al nopții.
 2. Servicii de Urgență. Aceste farmacii oferă servicii de urgență pentru pacienții care au nevoie de medicamente sau asistență medicală imediată. Ele pot furniza medicamente pentru tratamentul afecțiunilor comune, cum ar fi febra sau durerea, dar și pentru afecțiuni mai grave.
 3. Disponibilitatea Medicamentelor. Farmaciile de gardă dispun de stocuri adecvate de medicamente esențiale și de primă necesitate, astfel încât să poată acoperi necesitățile pacienților în orice moment.
 4. Consultanță Farmaceutică. Personalul farmaciilor de gardă este instruit să ofere sfaturi și consultanță cu privire la administrarea corectă a medicamentelor, interacțiunile medicamentoase și alte aspecte legate de sănătate.
 5. Asistență Medicală de Urgență. În unele cazuri, farmaciile de gardă pot furniza asistență medicală de bază, cum ar fi acordarea de prim ajutor pentru răni minore sau pentru alte situații de urgență.

Farmaciile de gardă joacă un rol crucial în sistemul de îngrijire a sănătății, deoarece oferă acces la medicamente și servicii esențiale atunci când alte opțiuni pot fi limitate sau indisponibile. Acestea sunt deosebit de importante pentru tratamentul și gestionarea afecțiunilor acute sau a exacerbărilor de boli cronice în timpul nopții sau în zilele de sărbătoare.

Contact Farmacia BUJOR FARM. SPRANCENATA – OLT. Este important să menționăm că farmaciile de gardă sunt stabilite în mod regulat în cadrul unui program rotativ, astfel încât fiecare farmacie să asigure servicii de urgență în mod alternativ. Informații despre farmaciile de gardă dintr-o anumită zonă pot fi obținute de la farmaciile locale sau de la autoritățile de sănătate din regiune.

Concluzie despre modalitati de contact Farmacia BUJOR FARM. SPRANCENATA – OLT

Contact Farmacia BUJOR FARM. Farmaciile sunt mai mult decât simple magazine de medicamente. Ele sunt parteneri esențiali în îngrijirea sănătății noastre și aduc o contribuție valoroasă la bunăstarea comunităților noastre. Cu servicii variate, personal dedicat și acces la informații de ultimă oră, farmaciile rămân un element fundamental în sistemul nostru de îngrijire a sănătății.

Daca intentionati sa cautati informatii despre alte farmacii va invitam sa accesati sectiunea Farmacii din meniu. Va multumim pentru interesul acordat articolului Modalitati de contact Contact Farmacia BUJOR FARM. SPRANCENATA – OLT.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE