AcasăBanci si IFNING HomeBank

ING HomeBank

publicitate

HomeBank de la ING. O Experiență Bancară Digitală la Superlativ

HomeBank. Într-o lume tot mai digitalizată, serviciile bancare nu mai sunt legate de spațiul fizic al unei bănci. HomeBank de la ING reprezintă apogeul evoluției digitale bancare, oferind o interfață prietenoasă și o gamă largă de funcționalități care transformă radical modul în care interacționăm cu finanțele personale.

publicitate

Descoperă cum această platformă îți poate simplifica viața financiară, permițându-ți să efectuezi operațiuni bancare rapid, eficient și fără costuri suplimentare.

publicitate

Caracteristici Principale ale HomeBank

 1. Plăți Instantanee. Plățile instant reprezintă o caracteristică remarcabilă a HomeBank, permițând transferuri rapide de fonduri către alte bănci în doar câteva secunde. Acestea se pot realiza utilizând numărul de telefon sau IBAN-ul destinatarului, iar fondurile sunt transferate imediat dacă banca destinatarului participă la programul de Plăți Instant. Lista băncilor participante poate fi consultată direct în aplicație. HomeBank.
 2. Accesare Directă a Creditelor. ING simplifică procesul de obținere a unui credit personal prin integrarea completă în HomeBank. Utilizatorii pot aplica direct din aplicație, fără a mai trebui să viziteze o sucursală fizică, facilitând accesul rapid la finanțare în momente cheie.
 3. Cereri de Plată pentru Prietenii Uituci. Funcția de cerere de plată este un instrument extrem de util pentru gestionarea micilor datorii între prieteni. Simplu de utilizat, permite utilizatorilor să solicite sumele datorate printr-o notificare directă în aplicație, pe care prietenii o pot onora cu doar câteva atingeri.
 4. Deschiderea de Conturi Direct din Aplicație. Nou-veniții în sistemul ING pot deschide un cont direct din HomeBank, un proces care demontează barierele tradiționale asociate cu deschiderea unui cont bancar. Procesul este rapid, eficient și poate fi finalizat fără a părăsi confortul propriei case.
 5. Statistici și Analize Financiare. HomeBank oferă o secțiune de statistici detaliată, unde utilizatorii pot urmări cheltuielile pe categorii, veniturile și economiile, comparându-le cu luni anterioare. Această funcționalitate ajută la o mai bună înțelegere și gestionare a finanțelor personale, promovând o planificare financiară sănătoasă.

Avantaje Exclusiv Digital de la HomeBank

 • Zero Comisioane la Transferuri. Clientii care își aduc salariul la ING sau transferă cel puțin 700 de lei lunar beneficiază de zero comisioane la majoritatea operațiunilor bancare efectuate prin HomeBank.
 • Securitate Maximă. HomeBank utilizează cele mai avansate tehnologii de securitate pentru a asigura protecția datelor și a fondurilor utilizatorilor, oferind în același timp o interfață intuitivă și ușor de utilizat.
 • Accesibilitate Universală. Disponibilă pe Android și iOS, aplicația poate fi descărcată din Google Play sau Apple Store, asigurând că fiecare utilizator poate accesa serviciile bancare de pe dispozitivul preferat.
 • Update-uri Constante. ING se angajează să ofere o experiență utilizator optimă, implementând regulat actualizări care îmbunătățesc funcționalitățile și securitatea platformei.

Cum să Obții și să Utilizezi Serviciul de Internet Banking HomeBank de la ING

Cum obțin serviciul de internet banking HomeBank?

Pentru clienții existenți ING. Dacă ești deja client al ING, activarea serviciului HomeBank este un proces simplu și convenabil:

publicitate
 1. Activare Online:
  • Accesează pagina dedicată activării HomeBank pe site-ul ING.
  • Completează formularul online cu datele personale specificate în cartea ta de identitate și adresa de email pe care ai furnizat-o la deschiderea contului.
  • După trimiterea formularului, vei primi un email de la ING cu instrucțiuni detaliate pentru finalizarea activării serviciului.
 2. Activare la Sucursala ING:
  • Vizitează orice sucursală ING cu actul tău de identitate și cardul bancar ING.
  • Un reprezentant ING te va asista în procesul de activare a serviciului HomeBank direct la sucursală.

Pentru non-clienți ING. Dacă nu ești încă client ING, poți deschide un cont bancar complet online, iar serviciul de internet banking HomeBank se va activa automat:

 • Descarcă aplicația ING HomeBank din Google Play sau Apple App Store pe dispozitivul tău mobil.
 • Urmează pașii de înregistrare și deschidere a contului bancar direct prin aplicație.

Cum activez varianta de autentificare cu parolă și SMS în HomeBank?

Dacă ai HomeBank cu digipass și preferi să utilizezi o metodă de autentificare mai simplă, poți activa varianta cu parolă și SMS urmând acești pași:

publicitate
 1. Accesează HomeBank și intră în meniul ‘Setări cont’:
  • Navighează la secțiunea ‘Administrare Parolă’.
  • Introdu și confirmă parola pe care dorești să o utilizezi pentru autentificarea fără digipass.
 2. Autentificare cu Parolă și SMS:
  • La prima autentificare cu noua parolă pe un dispozitiv de încredere (de exemplu, smartphone-ul personal), sistemul îți va permite să înregistrezi dispozitivul.
  • Poți înregistra până la 2 dispozitive mobile și 5 dispozitive fixe ca dispozitive de încredere, eliminând necesitatea introducerii codului SMS la fiecare autentificare pe aceste dispozitive.

Cât costă serviciul ING HomeBank?

Utilizarea serviciului ING HomeBank este extrem de cost-eficientă, cu multe servicii oferite fără niciun cost:

 • 0 lei pentru achiziția și administrarea serviciului de internet banking.
 • 0 lei pentru transferurile între conturile ING, indiferent de valută.
 • 0 lei pentru transferurile în lei sau euro către alte bănci, dacă ai venituri recurente și efectuezi cel puțin o plată lunară.
 • 5 lei pe transfer în lei sau euro către alte bănci, dacă nu îndeplinești condițiile de venituri recurente și frecvență a plăților.
 • 0,15% (minim 50 lei) pentru transferuri în alte valute (ex. USD, GBP) către alte bănci.
 • 0 lei taxa de achiziție sau reactivare pentru orice produs ING.
 • 0 lei/lună taxa de utilizare pentru autentificarea cu Parolă și SMS (fără digipass).

Aceste condiții favorabile fac din HomeBank o soluție extrem de accesibilă și convenabilă pentru gestionarea operațiunilor bancare zilnice, oferind flexibilitate și control deplin asupra finanțelor personale.

Concluzie despre HomeBank de la ING

HomeBank de la ING nu este doar o aplicație de mobile banking, ci o revoluție în gestionarea personală a finanțelor. Prin integrarea unei varietăți largi de funcții utile și eliminarea comisioanelor pentru majoritatea operațiunilor, ING stabilește un nou standard în industria bancară digitală. Indiferent dacă efectuezi plăți, gestionezi datorii sau urmărești obiceiurile de cheltuire, HomeBank îți oferă instrumentele necesare pentru a naviga cu ușurință în lumea finanțelor personale. Alege să încerci o experiență bancară la superlativ și descoperă libertatea și confortul oferite de HomeBank, partenerul tău digital în gestionarea eficientă a banilor.

Întrebări Frecvente despre banking de la ING

1. Cum pot efectua plăți instant către alte bănci prin HomeBank?

Plățile instant în HomeBank permit transferul imediat de fonduri către conturi deschise la alte bănci. Pentru a realiza o plată instant, trebuie să accesezi secțiunea de plăți din aplicație și să selectezi opțiunea pentru transfer instant. Poți folosi numărul de telefon al destinatarului sau IBAN-ul acestuia pentru a iniția transferul. Este esențial ca banca destinatarului să fie parte a sistemului de Plăți Instant pentru ca tranzacția să se proceseze instantaneu. Această funcție este ideală pentru transferuri rapide și eficiente, fără a fi necesară așteptarea timpilor de procesare bancari tradiționali.

2. Ce necesități trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de zero comisioane la transferuri în HomeBank?

Pentru a beneficia de zero comisioane la transferuri prin HomeBank, trebuie să îndeplinești anumite condiții stabilite de ING. Prima condiție este să ai salariul sau o sumă de cel puțin 700 de lei transferată lunar în contul tău de la ING. De asemenea, este necesar să efectuezi cel puțin o plată lunară prin aplicație. Aceste condiții sunt concepute pentru a încuraja utilizarea frecventă a serviciilor digitale ale ING, promovând în același timp gestionarea eficientă a finanțelor personale prin HomeBank.

3. Cum pot deschide un cont bancar direct din ING Home`Bank?

Deschiderea unui cont bancar prin HomeBank este un proces simplificat, menit să faciliteze accesul rapid la serviciile ING fără a vizita o sucursală fizică. Pentru a începe, trebuie să descarci aplicația și să selectezi opțiunea de deschidere a unui nou cont din meniul principal. Vei fi ghidat printr-un proces pas cu pas, care include verificarea identității prin metode digitale și furnizarea informațiilor necesare pentru configurarea contului. Acest proces este securizat și respectă toate reglementările bancare în vigoare, oferind în același timp un grad înalt de comoditate.

4. Cum funcționează sistemul de cereri de plată pentru gestionarea datoriilor între prieteni?

Sistemul de cereri de plată din HomeBank este conceput pentru a facilita recuperarea sumelor datorate de prieteni sau familie într-un mod organizat și diplomatic. Dacă ai de recuperat bani, poți accesa secțiunea de cereri de plată din aplicație, selecta contactul din agenda telefonului, specifica suma datorată și trimite cererea. Destinatarul va primi o notificare în HomeBank și poate autoriza plata direct din aplicație. Acest sistem elimină nevoia de interacțiuni directe sau discuții incomode despre datorii, simplificând procesul de plată și asigurând transparența tranzacțiilor.

5. Care sunt caracteristicile de securitate ale aplicatiei de banking de la ING?

ING a implementat măsuri de securitate avansate în HomeBank pentru a proteja datele și fondurile utilizatorilor. Printre aceste măsuri se numără autentificarea multifactorială, care necesită mai multe forme de verificare înainte de accesarea contului, criptarea datelor pentru a preveni interceptarea informațiilor sensibile și monitorizarea continuă a tranzacțiilor pentru a detecta și preveni activitățile frauduloase. De asemenea, HomeBank permite utilizatorilor să seteze alerte personalizate pentru tranzacții, asigurându-se că sunt întotdeauna informați despre activitatea din contul lor.

Contacteaza serviciul de relatii clienti ING Bank.

6. Cum pot urmări și gestiona finanțele mele folosind secțiunea de statistici?

Secțiunea de statistici din HomeBank este un instrument puternic pentru managementul financiar personal. Aceasta îți permite să vizualizezi detalii despre veniturile, cheltuielile și economiile tale, categorisite pe tipuri de tranzacții și perioade de timp. Poți analiza cum fluctuează cheltuielile de la o lună la alta și să identifici unde poți economisi mai mult. De asemenea, aplicația oferă grafice și reprezentări vizuale ale datelor financiare, facilitând înțelegerea tendințelor și ajustarea bugetului personal în consecință.

Mai multe detalii gasiti pe website-ul oficial.

Articolul precedent
Articolul următor
TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE