AcasăDiverseKaufland Grill – Program si preturi 2024

Kaufland Grill – Program si preturi 2024

publicitate

Kaufland Grill – Program și Prețuri 2024

Kaufland Grill este locul unde clienții Kaufland pot găsi cele mai delicioase preparate la grătar, oferite la prețuri competitive. Acest articol oferă o analiză detaliată a meniului disponibil la Kaufland și programul de funcționare pentru anul 2024, inclusiv opțiuni de comandă prin aplicația Glovo pentru cei care preferă livrarea la domiciliu.

publicitate

Ce poți comanda la Kaufland Grill?

Meniul Kaufland Grill este diversificat și conceput pentru a satisface toate gusturile. Iată principalele preparate pe care le poți găsi zilnic:

publicitate

Pui la rotisor

Puiul la rotisor este unul dintre cele mai populare preparate, oferind un echilibru perfect între suculență și aromă. Este gătit uniform, cu o crustă crocantă și un interior moale, fiind ideal pentru o masă rapidă și delicioasă.

publicitate

Pulpe de pui

Pulpele de pui la grătar sunt o altă opțiune apreciată, fiind marinate cu grijă și gătite la perfecțiune. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc o porție generoasă de carne gustoasă și suculentă.

Mici Kaufland

Micii sunt un preparat tradițional românesc, iar la Kaufland sunt preparați cu o rețetă specială care le conferă un gust unic. Sunt disponibili în porții de diferite dimensiuni, pentru a satisface toate preferințele.

publicitate

Carne de porc la grătar

Carnea de porc la grătar este o altă specialitate a Kaufland Grill, pregătită cu atenție pentru a asigura o textură fragedă și un gust delicios. Este o alegere excelentă pentru iubitorii de carne de porc.

Cartofi prăjiți

Cartofii prăjiți sunt un acompaniament clasic pentru orice fel de mâncare la grătar. La Kaufland Grill, aceștia sunt pregătiți proaspăt și crocanți, fiind un adaos perfect la orice masă.

Cârnați și cârnăciori de porc

Cârnații și cârnăciorii de porc sunt pregătiți cu grijă, având un amestec echilibrat de carne și condimente. Aceștia sunt perfecți pentru o masă sățioasă și plină de arome.

Bagheta de pâine și murături (castraveți)

Pentru a completa experiența culinară, Kaufland Grill oferă și baghete de pâine proaspete, alături de castraveți murați. Acestea sunt perfecte pentru a acompania preparatele principale și pentru a adăuga un plus de savoare.

Meniu Kaufland Grill 2024

Meniul Kaufland Grill pentru 2024 este variat și accesibil, oferind opțiuni pentru toate gusturile. Iată câteva dintre cele mai populare meniuri și prețurile aferente, disponibile și prin Glovo:

Meniu Medium MIX Kaufland Grill – 40 lei (Glovo)

Acest meniu include 4 mici și pui rotisat, alături de sosuri incluse. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o masă completă și diversificată.

Meniu Large Kaufland Grill – 60 lei (Glovo)

Acest meniu generos include 6 mici, pui la rotisor și turing, toate însoțite de sosuri. Este ideal pentru familii sau pentru cei cu un apetit mai mare.

Meniu Medium MICI – 25 lei

Include 8 mici, fiind o opțiune perfectă pentru iubitorii de mici care doresc o porție mai consistentă.

Meniu Large Mici – 30 lei

Acest meniu include 12 mici, oferind o porție generoasă pentru cei care doresc să împartă sau să savureze mai multe porții.

Pui rotisat condimentat – 25 lei (Glovo)

Un pui rotisat bine condimentat, ideal pentru o masă savuroasă și rapidă.

Pui rotisat cu usturoi – 25 lei (Glovo)

Acest pui rotisat este pregătit cu usturoi, oferind un plus de aromă pentru cei care iubesc gustul intens.

Cartofi prăjiți – 4 lei

O porție de cartofi prăjiți crocanți și delicioși, perfectă pentru a acompania orice preparat de la grătar.

Castraveți murați – 1 leu

O porție de castraveți murați, ideali pentru a completa masa cu o notă răcoritoare și acidulată.

Bagheta de pâine – 1 leu

Baghetă proaspătă, perfectă pentru a însoți preparatele principale.

Program Kaufland Grill

Programul Kaufland Grill poate varia ușor în funcție de locație, dar în general, orarul este următorul:

  • Luni – Vineri: 09:30 – 20:00
  • Sâmbătă și Duminică: 09:30 – 18:00

Este important de reținut că doar în timpul programului de funcționare se pot face comenzi prin aplicația Glovo. Acest program permite clienților să își achiziționeze preparatele preferate într-un interval orar convenabil, acoperind atât prânzul cât și cina.

Concluzie despre preturi si meniuri Kaufland Grill

Kaufland Grill oferă o varietate de preparate la grătar, perfecte pentru toate gusturile și preferințele. Cu un meniu diversificat și prețuri accesibile, este locul ideal pentru a savura o masă delicioasă, fie că ești în drum spre casă sau comanzi prin Glovo. Programul generos permite accesul facil la aceste preparate de luni până duminică, asigurând astfel satisfacția tuturor clienților Kaufland. Indiferent de preferințele tale, Kaufland Grill are ceva de oferit pentru fiecare, asigurând o experiență culinară de neuitat.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE