AcasăServiciiPret AntenaPlay. Abonament online

Pret AntenaPlay. Abonament online

publicitate

Pret AntenaPLAY – Platforma de Streaming cu Conținut Exclusiv prin abonament online

Bucură-te de divertisment la cel mai înalt nivel cu AntenaPLAY, platforma de streaming din România ce aduce în fața ta conținut original din programele Antena 1 și grupul AntenaPlay. Indiferent dacă ești fanul unui talk-show celebru sau al unui serial captivant, AntenaPLAY îți oferă acces la cele mai recente emisiuni, știri, talk-show-uri, seriale, concerte și multe altele. Cu AntenaPLAY, ai controlul total asupra timpului și locului în care vrei să te bucuri de conținutul preferat.

publicitate

Cum Accesezi AntenaPLAY?

AntenaPLAY îți oferă multiple modalități de acces pentru a-ți potența experiența de vizionare:

publicitate
  1. Telefon/Tabletă: Descarcă aplicația AntenaPlay.ro din magazinele Google Play, App Store sau Huawei App Gallery pentru a urmări conținutul pe dispozitivele mobile, de la smartphone-uri la tablete.
  2. Laptop/Calculator: Vizitează www.antenaplay.ro din orice browser (recomandat Chrome) pentru a te bucura de conținutul pe un ecran mai mare.
  3. Smart TV: Descarcă aplicația din magazinul de aplicații al televizorului tău, dacă este disponibilă. În caz contrar, poți folosi browserul de internet al televizorului pentru accesul la TV.antenaplay.ro și toate funcționalitățile platformei.
  4. Apple TV: Utilizatorii de Apple TV pot descărca aplicația din App Store pentru o experiență de streaming de neegalat.

Prețul Abonamentului AntenaPLAY în 2024

Abonamentul lunar AntenaPLAY deschide porțile către întregul conținut video al platformei și este disponibil cu reînnoire lunară automată. Începând cu 1 septembrie 2021, costul lunar al abonamentului AntenaPLAY este de 7.99 EURO (TVA inclus)*. Acest update vine cu promisiunea de a-ți oferi mai mult conținut de calitate, original și exclusiv, alături de cea mai bună experiență de vizionare.

publicitate

Conținut Variat și Accesibil pe AntenaPlay

Cu peste 100.000 de ore de conținut video, AntenaPLAY este locul perfect pentru a-ți satisface nevoia de divertisment. De la seriale de top până la concerte memorabile, ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru a-ți petrece timpul liber.

Promoții și Oferte Speciale

Nu rata promoțiile și ofertele speciale pe care AntenaPLAY le lansează în mod regulat. Află cum poți urmări AntenaPLAY gratuit pentru o perioadă limitată și bucură-te de conținut de calitate fără costuri suplimentare.

publicitate

Conexiune Minimă Necesară

Pentru o experiență de vizionare fără întreruperi, asigură-te că ai o conexiune la internet cu o viteză reală de minimum 2 Mbps (Megabiți pe secundă). Dacă vrei să te bucuri de conținutul în calitate HD, o conexiune de minim 4 Mbps este recomandată pentru cea mai bună experiență.

Limită de Dispozitive

Un singur cont de utilizator îți permite să urmărești conținutul doar pe un singur dispozitiv, astfel că nu poți face streaming simultan pe două dispozitive.

Pentru a te abona și a descoperi întreaga gamă de conținut oferită de AntenaPLAY, vizitează site-ul oficial AntenaPLAY. Cu AntenaPLAY, divertismentul este la un click distanță, oricând și oriunde dorești.

Intrebari frecvente si raspunsuri despre ANntenaPlay

1. Ce este AntenaPLAY și ce conținut oferă?

AntenaPLAY este o platformă de streaming din România care aduce în fața utilizatorilor conținut original din programele Antena 1 și grupul AntenaPlay. Aceasta oferă acces la cele 6 canale TV live, precum Antena 1, Stars, Happy, ZU TV, Antena Internațional și Antena 3 CNN. De asemenea, oferă conținut exclusiv, video din culisele emisiunilor preferate și evenimente exclusive.

2. Cum pot accesa AntenaPLAY?

Pentru a accesa AntenaPLAY, poți utiliza mai multe dispozitive:

  • Telefon sau tabletă: Descarcă aplicația AntenaPlay.ro din Google Play, App Store sau Huawei App Gallery.
  • Laptop sau computer: Accesează www.antenaplay.ro din orice browser (recomandat Chrome).
  • Smart TV: Descarcă aplicația din magazinul de aplicații al televizorului sau folosește browserul de internet al televizorului la adresa TV.antenaplay.ro.
  • Apple TV: Utilizatorii Apple TV pot descărca aplicația din App Store.

3. Care este prețul abonamentului AntenaPLAY în 2024?

Abonamentul lunar AntenaPLAY, care permite accesul la tot conținutul video al platformei, are un cost de 7.99 EURO (TVA inclus)* și se reînnoiește lunar automat.

4. Ce tipuri de conținut găsesc pe AntenaPLAY?

AntenaPLAY găzduiește o varietate impresionantă de conținut, inclusiv emisiuni, știri, talk-show-uri, seriale, concerte și multe altele, cu peste 100.000 de ore de video disponibile.

5. Există promoții sau oferte speciale pe AntenaPLAY?

Da, AntenaPLAY lansează promoții și oferte speciale în mod regulat, care includ perioade limitate de vizionare gratuită a conținutului.

6. Care este conexiunea minimă necesară pentru vizionarea fără întreruperi pe AntenaPLAY?

Pentru o experiență de vizionare fără întreruperi, se recomandă o conexiune la internet cu o viteză reală de minim 2 Mbps. Dacă vrei să te bucuri de conținutul în calitate HD, o conexiune de minim 4 Mbps este recomandată pentru cea mai bună experiență.

Cu AntenaPLAY, poți avea întotdeauna divertismentul la îndemână, fie că ești acasă sau în mișcare.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE