AcasăSpitaleTelefon contact Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad

Telefon contact Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad

publicitate

Telefon contact Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad. Secretariat. Registratura. Informatii pacienti. Urgente. Doctori sau medici de garda

Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad este unul dintre cele mai importante și solicitate instutitii medicale din România. Cu o istorie bogată și o echipă dedicată de profesioniști din domeniul sănătății, acest spital joacă un rol esențial în furnizarea îngrijirii medicale de urgență pentru locuitorii din Romania și nu numai.

publicitate

În acest articol, vom explora istoria, facilitățile și serviciile oferite de Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad, precum și modalitățile de contact pentru a obține asistență medicală rapidă.

publicitate

Informatii generale despre Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad

Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad și-a deschis porțile pentru pacienti, avand medici cu experienta care ofera soluti imedicale dedicate si personalizate pentru fiecare pacient ingrijit. Acesta a devenit rapid un punct de referință în furnizarea îngrijirii medicale de urgență pentru pacienti. De-a lungul decadelor, spitalul și-a dezvoltat și modernizat constant infrastructura și serviciile pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale comunității.

publicitate

Astăzi, Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad este un complex medical impresionant, cu multiple clădiri și facilități specializate, care servește nu doar orașul in care isi desfasoara activitatea, ci și regiunea înconjurătoare.

Facilitățile și Specializările din cadrul Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad

Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad este echipat cu facilități de ultimă generație și personal medical bine pregătit pentru a face față oricăror situații de urgență. Printre specializările principale ale acestui spital se numără:

publicitate
 1. Urgențe Medicale Generale: Spitalul asigură îngrijire pentru o gamă largă de urgențe medicale, inclusiv traumatisme severe, accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, intoxicații, și multe altele.
 2. Chirurgie de Urgență: Cu o echipă de chirurgi experimentați, spitalul oferă intervenții chirurgicale de urgență pentru pacienții care necesită tratament imediat.
 3. Terapie Intensivă: Spitalul dispune de unități de terapie intensivă bine dotate pentru pacienții în stare critică.
 4. Cardiologie: Specialiștii în cardiologie asigură îngrijire pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare grave.
 5. Neurologie: Spitalul este echipat cu echipamente moderne pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor neurologice, precum și a accidentelor vasculare cerebrale.
 6. Pediatrie de Urgență: Echipa medicală dedicată îngrijirii copiilor oferă asistență de urgență pentru cei mai mici pacienți.
 7. Ginecologie și Obstetrică: Spitalul are și un departament dedicat îngrijirii femeilor în situații de urgență legate de sarcină și naștere.

Modalități de Contact prin telefon, email sau la sediu

Pentru a contacta Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad și a primi asistență medicală rapidă în caz de urgență, există mai multe opțiuni disponibile:

 1. Numărul de Contact al Spitalului: Pentru informații non-urgente și programări, puteți suna la numărul de contact al Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad. Acest număr este disponibil pe site-ul oficial al spitalului.
  • Telefon contact Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad: 0755971392
 2. Adresa Spitalului: Dacă vă aflați în apropierea spitalului și aveți nevoie de asistență medicală de urgență, puteți ajunge la spital direct la adresa sa. Adresa completă și harta de localizare sunt disponibile pe site-ul oficial. Adresa Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad: Brad, Str. Magura, Nr. 25
 3. Adresa de email Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad: [email protected]
 4. Website-ul Spitalului: Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad are un site web oficial unde puteți găsi informații despre serviciile oferite, medicii disponibili, programări online și detalii de contact actualizate.

Concluzie despre Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad. Impresii si pareri

Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad este un pilon vital al sistemului de îngrijire medicală din Romania.  Cu o istorie bogată și o echipă dedicată de profesioniști, acest spital oferă servicii de urgență de înaltă calitate și asistență medicală pentru pacienții cu diverse afecțiuni. Cu modalități multiple de contact și facilități de ultimă generație, Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad rămâne un punct de referință în îngrijirea medicală de urgență pentru comunitatea sa și nu numai.

Intrebari frecvente si raspunsuri despre Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad

Ce servicii medicale de urgență oferă Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad?

Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad oferă o gamă largă de servicii medicale de urgență, inclusiv îngrijire pentru accidente grave, traume, boli critice precum infarctul miocardic și accident vascular cerebral, terapie intensivă, chirurgie de urgență, cardiologie, neurologie, pediatrie de urgență, și obstetrică.

Cum pot ajunge la Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad în caz de urgență?

În caz de urgență, sunați imediat la numărul unic de urgență 112, care va direcționa solicitarea către Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad sau către spitalul cel mai apropiat. Adresa completă a spitalului și harta de localizare sunt disponibile pe site-ul oficial.

Care sunt specializările principale ale Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad?

Spitalul este specializat în urgențe medicale generale, chirurgie de urgență, terapie intensivă, cardiologie, neurologie, pediatrie de urgență, și obstetrică. Echipa de specialiști oferă îngrijire pentru o varietate de afecțiuni critice.

Există programări online disponibile la Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad?

Spitalul oferă programări online pentru anumite servicii și consultații non-urgente. Pentru detalii și programări, vizitați site-ul oficial al spitalului.

Ce ar trebui să fac înainte de a ajunge la Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad în caz de urgență medicală?

În caz de urgență, prioritatea este să sunați la numărul unic de urgență 112 și să primiți îndrumări de la operatorul de acolo. Evitați să luați medicamente fără recomandarea unui specialist și nu ezitați să vă prezentați la spital pentru evaluare și tratament.

Care sunt orele de funcționare ale Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad?

Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad asigură servicii medicale de urgență, inclusiv sărbătorile legale. Personalul medical este disponibil în permanență pentru a răspunde la nevoile pacienților.

Ce opțiuni de contact sunt disponibile pentru a obține informații suplimentare despre Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad?

Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de contact al spitalului, care este disponibil pe site-ul oficial. De asemenea, puteți vizita site-ul pentru a găsi detalii despre servicii, medicii disponibili și opțiuni de programare online.

Cu o echipă dedicată și facilități de înaltă calitate, Sanatoriul De Pneumoftiziologie Brad rămâne o resursă esențială pentru îngrijirea medicală de urgență în România și împrejurimi.

Alte informatii despre spitale puteti gasi accesand categoria Spitale Romania.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE