AcasăSpitaleTelefon contact Spitalul Municipal Lupeni

Telefon contact Spitalul Municipal Lupeni

publicitate

Telefon contact Spitalul Municipal Lupeni. Secretariat. Registratura. Informatii pacienti. Urgente. Doctori sau medici de garda

Spitalul Municipal Lupeni este unul dintre cele mai importante și solicitate instutitii medicale din România. Cu o istorie bogată și o echipă dedicată de profesioniști din domeniul sănătății, acest spital joacă un rol esențial în furnizarea îngrijirii medicale de urgență pentru locuitorii din Romania și nu numai.

publicitate

În acest articol, vom explora istoria, facilitățile și serviciile oferite de Spitalul Municipal Lupeni, precum și modalitățile de contact pentru a obține asistență medicală rapidă.

publicitate

Informatii generale despre Spitalul Municipal Lupeni

Spitalul Municipal Lupeni și-a deschis porțile pentru pacienti, avand medici cu experienta care ofera soluti imedicale dedicate si personalizate pentru fiecare pacient ingrijit. Acesta a devenit rapid un punct de referință în furnizarea îngrijirii medicale de urgență pentru pacienti. De-a lungul decadelor, spitalul și-a dezvoltat și modernizat constant infrastructura și serviciile pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale comunității.

publicitate

Astăzi, Spitalul Municipal Lupeni este un complex medical impresionant, cu multiple clădiri și facilități specializate, care servește nu doar orașul in care isi desfasoara activitatea, ci și regiunea înconjurătoare.

Facilitățile și Specializările din cadrul Spitalul Municipal Lupeni

Spitalul Municipal Lupeni este echipat cu facilități de ultimă generație și personal medical bine pregătit pentru a face față oricăror situații de urgență. Printre specializările principale ale acestui spital se numără:

publicitate
 1. Urgențe Medicale Generale: Spitalul asigură îngrijire pentru o gamă largă de urgențe medicale, inclusiv traumatisme severe, accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, intoxicații, și multe altele.
 2. Chirurgie de Urgență: Cu o echipă de chirurgi experimentați, spitalul oferă intervenții chirurgicale de urgență pentru pacienții care necesită tratament imediat.
 3. Terapie Intensivă: Spitalul dispune de unități de terapie intensivă bine dotate pentru pacienții în stare critică.
 4. Cardiologie: Specialiștii în cardiologie asigură îngrijire pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare grave.
 5. Neurologie: Spitalul este echipat cu echipamente moderne pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor neurologice, precum și a accidentelor vasculare cerebrale.
 6. Pediatrie de Urgență: Echipa medicală dedicată îngrijirii copiilor oferă asistență de urgență pentru cei mai mici pacienți.
 7. Ginecologie și Obstetrică: Spitalul are și un departament dedicat îngrijirii femeilor în situații de urgență legate de sarcină și naștere.

Modalități de Contact prin telefon, email sau la sediu

Pentru a contacta Spitalul Municipal Lupeni și a primi asistență medicală rapidă în caz de urgență, există mai multe opțiuni disponibile:

 1. Numărul de Contact al Spitalului: Pentru informații non-urgente și programări, puteți suna la numărul de contact al Spitalul Municipal Lupeni. Acest număr este disponibil pe site-ul oficial al spitalului.
  • Telefon contact Spitalul Municipal Lupeni: 254560650
 2. Adresa Spitalului: Dacă vă aflați în apropierea spitalului și aveți nevoie de asistență medicală de urgență, puteți ajunge la spital direct la adresa sa. Adresa completă și harta de localizare sunt disponibile pe site-ul oficial. Adresa Spitalul Municipal Lupeni: Lupeni, Str.padurarilor, Nr.2
 3. Adresa de email Spitalul Municipal Lupeni: [email protected]
 4. Website-ul Spitalului: Spitalul Municipal Lupeni are un site web oficial unde puteți găsi informații despre serviciile oferite, medicii disponibili, programări online și detalii de contact actualizate.

Concluzie despre Spitalul Municipal Lupeni. Impresii si pareri

Spitalul Municipal Lupeni este un pilon vital al sistemului de îngrijire medicală din Romania.  Cu o istorie bogată și o echipă dedicată de profesioniști, acest spital oferă servicii de urgență de înaltă calitate și asistență medicală pentru pacienții cu diverse afecțiuni. Cu modalități multiple de contact și facilități de ultimă generație, Spitalul Municipal Lupeni rămâne un punct de referință în îngrijirea medicală de urgență pentru comunitatea sa și nu numai.

Intrebari frecvente si raspunsuri despre Spitalul Municipal Lupeni

Ce servicii medicale de urgență oferă Spitalul Municipal Lupeni?

Spitalul Municipal Lupeni oferă o gamă largă de servicii medicale de urgență, inclusiv îngrijire pentru accidente grave, traume, boli critice precum infarctul miocardic și accident vascular cerebral, terapie intensivă, chirurgie de urgență, cardiologie, neurologie, pediatrie de urgență, și obstetrică.

Cum pot ajunge la Spitalul Municipal Lupeni în caz de urgență?

În caz de urgență, sunați imediat la numărul unic de urgență 112, care va direcționa solicitarea către Spitalul Municipal Lupeni sau către spitalul cel mai apropiat. Adresa completă a spitalului și harta de localizare sunt disponibile pe site-ul oficial.

Care sunt specializările principale ale Spitalul Municipal Lupeni?

Spitalul este specializat în urgențe medicale generale, chirurgie de urgență, terapie intensivă, cardiologie, neurologie, pediatrie de urgență, și obstetrică. Echipa de specialiști oferă îngrijire pentru o varietate de afecțiuni critice.

Există programări online disponibile la Spitalul Municipal Lupeni?

Spitalul oferă programări online pentru anumite servicii și consultații non-urgente. Pentru detalii și programări, vizitați site-ul oficial al spitalului.

Ce ar trebui să fac înainte de a ajunge la Spitalul Municipal Lupeni în caz de urgență medicală?

În caz de urgență, prioritatea este să sunați la numărul unic de urgență 112 și să primiți îndrumări de la operatorul de acolo. Evitați să luați medicamente fără recomandarea unui specialist și nu ezitați să vă prezentați la spital pentru evaluare și tratament.

Care sunt orele de funcționare ale Spitalul Municipal Lupeni?

Spitalul Municipal Lupeni asigură servicii medicale de urgență, inclusiv sărbătorile legale. Personalul medical este disponibil în permanență pentru a răspunde la nevoile pacienților.

Ce opțiuni de contact sunt disponibile pentru a obține informații suplimentare despre Spitalul Municipal Lupeni?

Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de contact al spitalului, care este disponibil pe site-ul oficial. De asemenea, puteți vizita site-ul pentru a găsi detalii despre servicii, medicii disponibili și opțiuni de programare online.

Cu o echipă dedicată și facilități de înaltă calitate, Spitalul Municipal Lupeni rămâne o resursă esențială pentru îngrijirea medicală de urgență în România și împrejurimi.

Alte informatii despre spitale puteti gasi accesand categoria Spitale Romania.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE