AcasăServiciiTelefon contact Tarom. Reclamatii si Call Center

Telefon contact Tarom. Reclamatii si Call Center

publicitate

Telefon contact Tarom. Reclamatii, Call Center. Zbor intarziat sau anulat. Bagaj Pierdut sau deteriorat / distrus. Schimbare bilet sau recuperare bani

Telefon contact Tarom. Reclamatii si Call Center. Tarom este cunoscută pentru serviciile sale de transport aerian de înaltă calitate și pentru faptul că pune clienții pe primul loc. Cu toate acestea, călătorii se pot confrunta cu diverse situații neprevăzute în timpul călătoriilor lor cu această companie. În acest articol, vom explora cum Compania Aeriană Tarom abordează și rezolvă situații precum bagajele deteriorate sau distruse, zborurile întârziate sau anulate, anularea biletelor, procedura de check-in, modificarea datelor biletului, schimbarea numelui pe bilet și relocarea în avion.

publicitate

Bagaj Deteriorat sau Distrus Tarom

Unul dintre momentele neplăcute pe care un călător le poate întâlni este atunci când bagajul său este deteriorat sau distrus în timpul zborului. Tarom înțelege frustrarea pe care o poate simți un pasager în astfel de situații și se angajează să rezolve rapid problema. Pasagerii sunt încurajați să se adreseze personalului de la biroul de asistență la sosire pentru a depune o reclamație și pentru a primi asistență în obținerea compensației sau a reparației bagajului lor.

publicitate

Zboruri Întârziate sau Anulate la Tarom

Întârzierile sau anulările zborurilor pot crea neplăceri semnificative pentru călători. Tarom se străduiește să minimizeze astfel de situații și să informeze pasagerii în timp util. În cazul unui zbor întârziat sau anulat, compania oferă alternative precum rezervarea pe alt zbor sau rambursarea costurilor. Pasagerii sunt încurajați să verifice starea zborului lor înainte de a se deplasa spre aeroport și să se asigure că au contactat compania pentru a obține cele mai recente informații.

publicitate

Cum procedez pentru recuperare bani achitati pe bilet?

Telefon contact Tarom. Reclamatii si Call Center. Recuperarea banilor pentru un zbor întârziat sau anulat poate fi o procedură complicată, dar este important să știți că aveți drepturi ca pasager și puteți solicita compensații sau rambursări, în funcție de circumstanțele zborului. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a recupera banii.

 1. Verificați Drepturile Pasagerilor. În Uniunea Europeană, drepturile pasagerilor sunt reglementate de Regulamentul (CE) nr. 261/2004. Acest regulament stabilește drepturile pasagerilor în cazul zborurilor întârziate, anulate sau suprarezervate. Verificați dacă zborul dvs. se încadrează în aceste drepturi și ce compensații sau asistență sunteți eligibil să le primiți.
 2. Contactați Compania Aeriană. În primul rând, contactați compania aeriană cu care ați avut rezervarea și notificați-i despre situația zborului întârziat sau anulat. Compania aeriană poate fi dispusă să vă ofere o reprogramare gratuită, un bilet de înlocuire sau compensații în funcție de circumstanțe.
 3. Documentați-vă. Păstrați toate documentele și informațiile relevante, cum ar fi biletele electronice, confirmările de rezervare, corespondența cu compania aeriană și orice cheltuieli suplimentare pe care le-ați avut din cauza întârzierii sau anulării zborului.
 4. Solicitați o Rambursare sau Compensație. Dacă sunteți eligibil conform regulamentelor de pasageri sau politicii companiei aeriene, solicitați o rambursare sau compensație. Compania aeriană poate oferi o rambursare pentru zborurile anulate sau o compensație financiară pentru întârzierea semnificativă a zborului. Completați orice formulare necesare sau trimiteți o cerere în scris.
 5. Verificați Asigurarea de Călătorie. Dacă aveți o asigurare de călătorie, verificați dacă aceasta acoperă situațiile de întârziere sau anulare a zborului. Dacă da, depuneți o cerere de rambursare în conformitate cu termenii și condițiile asigurării.
 6. Contactați Autoritățile de Reglementare. Dacă compania aeriană nu vă răspunde în mod corespunzător sau nu respectă drepturile pasagerilor, puteți contacta autoritățile de reglementare în domeniul aviației sau consumatorilor din țara dumneavoastră. Aceste autorități pot interveni în numele dumneavoastră pentru a vă ajuta să obțineți compensațiile cuvenite.

Modalitati de contact Tarom

Telefon contact Tarom. Reclamatii si Call Center. In conditiile in care doriti sa intrati in contact cu serviciul de relatii clienti Tarom prin telefon, iata numerele de telefon afisate mai jos.

publicitate

Tel.: +40212041355
+40212014979
E-mail: [email protected][email protected][email protected]

Anularea Biletelor la Tarom

Uneori, călătorii se confruntă cu situații neprevăzute care îi determină să-și anuleze biletele. Tarom oferă opțiuni flexibile pentru anularea biletelor, cu condiții diferite în funcție de tipul biletului și momentul anulării. Este important ca pasagerii să verifice politica de anulare înainte de a cumpăra un bilet și să se asigure că respectă cerințele pentru a primi rambursarea sau a-și putea reprograma călătoria.

Check-in și Modificăre data bilet zbor

Telefon contact Tarom. Pentru a face experiența călătorilor cât mai plăcută, Tarom oferă opțiuni flexibile pentru efectuarea check-inului. Călătorii pot alege să facă check-in online sau să se prezinte la aeroport pentru a efectua această procedură. De asemenea, pasagerii pot face modificări ale datelor biletului, cum ar fi schimbarea datei sau a destinației, în funcție de tipul biletului și regulile asociate acestuia. Este important să se consulte cu compania pentru a înțelege procedura și costurile implicate în astfel de modificări.

Cum se face check-in pentru bilet avion Tarom

Procesul de efectuare a check-inului online poate varia ușor de la o companie aeriană la alta, dar în general, urmați acești pași pentru a efectua check-inul online.

 1. Accesați Site-ul Web sau Aplicația Companiei Aeriene. Accesați site-ul web oficial al companiei aeriene cu care călătoriți sau descărcați aplicația mobilă corespunzătoare, dacă este disponibilă. Cele mai multe companii aeriene oferă serviciul de check-in online pe site-urile lor web sau prin aplicații Tarom.
 2. Introduceți Informațiile de Identificare. Veți fi rugat să introduceți informațiile de identificare necesare pentru a găsi rezervarea dvs la Tarom. Acest lucru poate include numărul de rezervare, numele și alte date personale relevante. Asigurați-vă că furnizați informațiile corecte, pentru a accesa rezervarea dvs.
 3. Selectați Pasagerii și Zborul. După ce vă identificați, veți vedea lista pasagerilor din rezervarea dvs. și detaliile zborului. Selectați pasagerii pentru care doriți să efectuați check-inul și confirmați zborul pentru care doriți să vă înscrieți.
 4. Alegeți Locurile. În majoritatea cazurilor, vi se va oferi ocazia de a alege locurile în avion, dacă această opțiune este disponibilă. Alegeți locurile preferate din planul de zbor și confirmați selecția.
 5. Imprimați sau Salvați Biletul Electronic. După ce ați finalizat procesul de check-in online, vi se va oferi opțiunea de a imprima biletul electronic sau de a-l salva pe dispozitivul mobil (de obicei, sub forma unui cod QR sau a unui bilet electronic). Asigurați-vă că aveți acces la acest bilet electronic pentru a-l prezenta la aeroport.
 6. Verificați Politica de Bagaje. În timp ce faceți check-in online, verificați și politica companiei aeriene privind bagajele. Acest lucru vă va ajuta să știți câte bagaje puteți transporta gratuit și care sunt costurile suplimentare pentru bagaje suplimentare sau mai mari.

Modificarea Numeului de pe Bilet și Schimbarea Locului in avion la Tarom

Telefon contact Tarom. Atunci când apare necesitatea de a modifica numele de pe bilet sau locul în avion, Tarom este dispusă să ajute pasagerii în acest proces. Este important de menționat că astfel de modificări pot implica costuri suplimentare, iar disponibilitatea poate fi limitată în funcție de capacitatea zborului. Călătorii trebuie să contacteze compania în avans pentru a discuta opțiunile disponibile.

În cazul în care apare o situație neașteptată, cum ar fi un avion plin sau probleme tehnice, Tarom poate decide să relocheze unii pasageri în alt avion sau să ofere compensații în consecință. Este important să se coopereze cu personalul de la aeroport pentru a gestiona orice astfel de situație și pentru a se asigura că pasagerii sunt tratați cu profesionalism și respect.

În concluzie, Tarom se străduiește să ofere clienților săi o experiență de călătorie cât mai plăcută și fără probleme. Cu toate acestea, în cazul în care apar situații neașteptate, compania are politici și proceduri bine stabilite pentru a ajuta pasagerii să facă față acestora. Este întotdeauna recomandabil să fie informat și pregătit pentru orice eventualitate atunci când călătoriți cu Compania Aeriană X, pentru a putea profita la maximum de experiența dumneavoastră de călătorie. Telefon contact Tarom.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE