Contact BRD

publicitate

Contact BRD. Telefon relatii clienti, reclamatii, email, extras cont, aplicatie banking si alte informatii utile pentru tine

Contact BRD. Băncile au devenit parte integrantă a vieții noastre, furnizând o gamă variată de servicii financiare esențiale pentru satisfacerea nevoilor noastre personale și comerciale.

publicitate

Una dintre aceste bănci, cunoscută sub numele de BRD își desfășoară activitatea în România și oferă o serie de produse și servicii bancare pentru clienți. În acest articol, vom explora în detaliu BRD și vom oferi informații valoroase despre relațiile cu clienții, serviciile disponibile, procedurile de obținere a unui extras de cont, deschiderea și închiderea unui cont, prevenirea fraudelor, gestionarea problemelor cu aplicația bancară, erorile de autentificare și multe altele.

publicitate

Informatii BRD si modalitati de contact

BRD este una dintre cele mai importante instituții financiare din România, având o prezență solidă pe piață și o istorie îndelungată în furnizarea serviciilor bancare.

publicitate

Această bancă oferă o gamă largă de produse financiare, inclusiv conturi curente, conturi de economii, carduri de credit, împrumuturi, servicii de investiții și multe altele. BRD se angajează să furnizeze soluții financiare personalizate pentru clienții săi și să le faciliteze gestionarea eficientă a finanțelor personale sau comerciale.

Relații cu Clienții BRD (Telefon sau Email)

BRD acordă o atenție deosebită relațiilor cu clienții și oferă mai multe modalități de contact pentru asistență și informații. Clienții pot apela linia de asistență telefonică disponibilă 24/7 pentru a obține răspunsuri la întrebările lor sau pentru a raporta problemele lor. De asemenea, banca dispune de filiale și sucursale în întreaga țară, unde clienții pot primi asistență personală. Site-ul web al băncii și aplicația mobilă oferă, de asemenea, acces facil la informații și servicii bancare.

publicitate

Date de contact BRD (reclamatii, probleme si relatii clienti)

Contact BRD. In conditiile in care doriti sa intrati in legatura cu departamentul de relatii cu clientii BRD pentru asistenta card, asistenta cont, extrase cont, fraude bancare sau oferte comerciale (Deschidere cont nou, inchidere cont si alte operatiuni) puteti alege urmatoarele modalitati de contact:

 • Telefon contact BRD: +4 021 302 6161 / – / 0800 803 803, disponibil doar în rețeaua fixă Telekom România
 • Website BRD: www.brd.ro
 • Adresa sediu central BRD: Bd. Ion Mihalache 1-7, sector 1, Bucuresti

Cum se Obține un Extras de Cont la BRD?

Pentru a obține un extras de cont de la BRD, clienții pot urma acești pași simpli pentru a accesa documentele lor financiare esențiale. Faptul că banca pune la dispoziție mai multe opțiuni face procesul de obținere a unui extras de cont flexibil și accesibil.

 1. Accesați Contul Online de online banking BRD. Pentru cea mai rapidă și comodă modalitate de a obține un extras de cont, clienții pot să se autentifice în contul lor online folosind site-ul web al băncii sau aplicația mobilă.
 2. Descărcarea Extrasului de Cont. După ce ați accesat contul online, căutați secțiunea dedicată extrasele de cont sau istoricul tranzacțiilor. Această secțiune ar trebui să ofere opțiuni pentru descărcarea extrasului de cont.
 3. Alegeți Formatu. Majoritatea băncilor oferă opțiuni de format pentru extrasul de cont. Puteți alege între un format PDF, Excel sau CSV, în funcție de preferințele și nevoile dvs. Puteți opta pentru un extras electronic pentru stocarea online sau pentru unul tipărit pentru arhivare sau scopuri legale.
 4. Verificați Informațiile. Asigurați-vă că verificați extrasul de cont descărcat pentru a vă asigura că toate tranzacțiile și informațiile financiare sunt corecte. Dacă observați orice discrepanțe sau probleme, contactați imediat banca pentru a le corecta.
 5. Păstrați în Siguranță. Fiți atenți la securitatea extrasului de cont descărcat, în special dacă ați ales să-l stocați în format electronic. Asigurați-vă că sunteți conectat la un dispozitiv securizat și nu partajați niciodată informațiile de autentificare cu alte persoane.
 6. Opțiunea de Extras Tipărit. Dacă preferați un extras tipărit, aveți posibilitatea de a solicita băncii să vă trimită extrasul de cont prin poștă sau să-l ridicați personal de la o filială locală.

Cum se Deschide un Cont Bancar la BRD?

Pentru cei care doresc să deschidă un cont bancar la BRD, procesul este simplu și eficient. Banca oferă clienților săi posibilitatea de a avea acces la servicii bancare variate și de a gestiona finanțele personale sau comerciale în mod convenabil. Iată pașii principali pentru a deschide un cont bancar la BRD:

 1. Documentele Necesare. Înainte de a începe procesul de deschidere a contului, asigurați-vă că aveți documentele necesare pregătite. Acestea pot include actul de identitate (carte de identitate sau pașaport), dovada de rezidență (factură de utilități sau extras bancar), documente de venit (adeverință de salariu sau alte surse de venit) și orice alte documente solicitate de bancă.
 2. Alegeți Tipul de Cont. BRD oferă o gamă variată de tipuri de conturi bancare, adaptate nevoilor diverse ale clienților. Puteți alege un cont curent pentru tranzacții de zi cu zi, un cont de economii pentru economisire, un cont de afaceri pentru necesitățile comerciale sau alte opțiuni disponibile.
 3. Accesați Formularul de Solicitare. Formularul de solicitare pentru deschiderea contului poate fi găsit pe site-ul web al băncii sau poate fi obținut de la una dintre filialele locale ale acesteia. Asigurați-vă că completați formularul cu atenție și că furnizați toate informațiile corecte și actualizate.
 4. Depunerea Formularului. După completarea formularului de solicitare, trebuie să decideți cum doriți să depuneți cererea la bancă. Unele bănci permit depunerea online a formularului, în timp ce altele necesită depunerea fizică la o filială locală.
 5. Verificarea Documentelor. După depunerea cererii, banca va verifica documentele și informațiile furnizate. Această etapă poate dura un timp scurt, iar angajații băncii pot solicita documente suplimentare sau pot contacta clienții pentru clarificări, dacă este necesar.

Cum se Închide un Card sau un Cont?

În cazul în care un client dorește să închidă un card sau un cont la BRD există proceduri specifice pe care trebuie să le urmeze. De obicei, acest proces implică vizitarea unei filiale a băncii sau contactarea liniei de asistență pentru a solicita închiderea contului. În unele cazuri, poate fi necesară returnarea cardurilor sau a altor produse bancare emise de bancă. Este important de menționat că închiderea unui cont poate implica anumite costuri sau penalități, în funcție de tipul de cont și de acordurile contractuale existente.

Cum se Previne Frauda

BRD pune mare accent pe securitatea financiară a clienților săi și furnizează informații și resurse pentru a ajuta la prevenirea fraudelor. Clienții sunt încurajați să fie vigilenți cu privire la activitățile lor bancare, să nu furnizeze informații personale sau bancare sensibile prin telefon sau e-mail și să verifice periodic extrasele de cont pentru a detecta orice activitate suspectă. De asemenea, banca oferă servicii de alertă și autentificare în doi factori pentru a proteja mai eficient conturile clienților.

Ce fac daca am pierdut cardul sau mi-a fost furat?

Dacă ai pierdut cardul bancar sau acesta ți-a fost furat, este important să acționezi rapid pentru a-ți proteja contul bancar și fondurile. Iată ce trebuie să faci în cazul pierderii sau furtului cardului bancar:

 1. Contactează BRD. Primul pas este să contactezi imediat banca emitentă a cardului. Poți folosi numărul de telefon de pe spatele cardului sau poți verifica site-ul web al băncii pentru a găsi un număr de contact de urgență. Raportează pierderea sau furtul cardului și furnizează toate informațiile solicitate de bancă.
 2. Blochează Cardul BRD. Solicită imediat băncii să blocheze cardul. Acest lucru va împiedica orice tranzacții neautorizate cu cardul tău și va proteja fondurile tale.
 3. Anulează Plățile Recurente. Dacă aveai plăți recurente (de exemplu, abonamente online) programate cu cardul pierdut, contactează furnizorii acestor servicii și informează-i despre schimbarea de card. Actualizează informațiile de plată cu noul card sau altă metodă de plată.
 4. Verifică Tranzacțiile. Verifică tranzacțiile recente pe contul tău bancar pentru a detecta orice activitate suspectă. Raportează orice tranzacții neautorizate băncii pentru investigație.

Probleme cu Aplicația Bancară BRD. Nu functioneaza

În cazul în care clienții întâmpină probleme sau dificultăți în utilizarea aplicației mobile sau a platformei online a băncii, aceștia pot să contacteze linia de asistență pentru clienți sau să viziteze oricare dintre filialele băncii pentru ajutor. BRD are o echipă dedicată de asistență tehnică care poate rezolva rapid orice probleme tehnice și poate oferi ghidare în utilizarea platformelor sale digitale.

Erori de Autentificare, parola uitata și Alte probleme (nu merge aplicatia)

În cazul în care un client se confruntă cu erori de autentificare sau cu alte situații neașteptate în timpul utilizării serviciilor bancare online, este recomandat să contacteze imediat banca pentru a raporta problema. O echipă de asistență tehnică sau de securitate a băncii va investiga problema și va lua măsurile necesare pentru a o remedia cât mai curând posibil.

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul oficial al bancii.

În concluzie, BRD din România reprezintă o sursă de încredere pentru servicii bancare variate și soluții financiare personalizate. Cu o atenție deosebită acordată relațiilor cu clienții și securității, banca se străduiește să ofere o experiență bancară plăcută și sigură pentru toți clienții săi. Dacă doriți să deschideți un cont la BRD sau să beneficiați de serviciile sale, puteți contacta banca pentru mai multe informații sau puteți vizita site-ul său web pentru a explora opțiunile disponibile.

Articolul precedent
Articolul următor
TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE