AcasăDiverseTelefon Contact Facebook.

Telefon Contact Facebook.

publicitate

Telefon Contact Facebook Romania. Cum Să Iei Legătura cu Suportul Tehnic și Serviciul Clienți (Nr. Telefon Asistenta Facebook)

Telefon Contact Facebook. Facebook este una dintre cele mai mari platforme de socializare din lume, având miliarde de utilizatori în întreaga lume. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor pentru a face experiența utilizatorilor cât mai plăcută și lipsită de probleme, pot apărea situații în care aveți nevoie de asistență sau de a contacta echipa de suport tehnic sau serviciul clienți Facebook.

publicitate

Dacă sunteți din România și aveți întrebări, preocupări sau probleme legate de utilizarea platformei, acest ghid vă va oferi informații esențiale despre cum să luați legătura cu Facebook în România.

publicitate

1. De ce să contactați Facebook Romania?

Există numeroase motive pentru care ați putea dori să contactați Facebook. Iată câteva dintre cele mai frecvente situații în care ar putea fi necesar:

publicitate
 • Probleme cu contul. Ați uitat parola sau nu puteți să vă accesați contul. Contul dvs. poate fi blocat sau suspendat din diverse motive.
 • Probleme legate de securitate. Ați fost victima unui hacker sau suspectați că cineva a accesat abuziv contul dvs.
 • Conținut inadecvat. Ați găsit conținut ofensator sau ilegal pe platformă și doriți să-l raportați.
 • Întrebări despre funcționalitate. Aveți întrebări sau probleme legate de funcțiile și opțiunile platformei Facebook.
 • Reclamații sau feedback. Doriți să faceți o reclamație sau să oferiți feedback cu privire la experiența dvs. pe Facebook.

Indiferent de motiv, este important să știți cum să luați legătura cu Facebook pentru a obține asistența necesară.

2. Cum să contactați Facebook în România

Facebook oferă mai multe modalități de contact pentru utilizatorii săi. Aici sunt principalele modalități de a lua legătura cu echipa Facebook în România:

publicitate

2.1. Contactați suportul Facebook prin intermediul platformei

Telefon Contact Facebook. Una dintre cele mai rapide și eficiente modalități de a primi asistență este să utilizați funcția de Asistență a platformei Facebook. Iată cum puteți face acest lucru:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Accesați pagina de conectare și introduceți detaliile dvs. de autentificare (adresă de e-mail și parolă).
 2. Accesați Centrul de Ajutor. După ce sunteți conectat, faceți clic pe pictograma „?” din colțul din dreapta sus al paginii principale a Facebook, apoi selectați „Ajutor și Asistență”.
 3. Navigați sau căutați. Puteți naviga în diferite categorii de întrebări frecvente sau puteți căuta o problemă specifică folosind bara de căutare. Majoritatea problemelor comune sunt acoperite aici.
 4. Trimiteți o întrebare sau o cerere. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea sau problema dvs. în Centrul de Ajutor, puteți trimite o întrebare sau o cerere direct către echipa de asistență Facebook. Aceasta este o opțiune excelentă pentru întrebările sau problemele mai complexe.

2.2. Utilizați Centrul de Ajutor Facebook Facebook

Centrul de Ajutor Facebook este o resursă extrem de utilă pentru utilizatori. Aici găsiți răspunsuri la multe dintre întrebările dvs. legate de utilizarea platformei. Puteți accesa Centrul de Ajutor în orice moment și căuta subiectul care vă preocupă. De obicei, veți găsi răspunsuri la întrebări comune legate de setările contului, confidențialitate, securitate și multe altele.

2.3. Trimiteți o cerere prin e-mail catre Facebook

Facebook oferă, de asemenea, posibilitatea de a trimite cereri prin e-mail pentru situațiile care necesită intervenția lor. Deși această opțiune poate fi mai lentă decât celelalte, este utilă pentru problemele mai complexe sau pentru feedback detaliat. Adresa de e-mail pentru cereri este: [email protected].

2.4. Contactați Facebook prin intermediul rețelelor sociale

Telefon Contact Facebook. Puteți încerca, de asemenea, să contactați Facebook prin intermediul paginilor oficiale de Facebook sau Twitter. Deși acesta nu este întotdeauna cel mai rapid mod de a primi asistență, este posibil să primiți răspunsuri la întrebările dvs. sau să fiți direcționat către resursele potrivite.

2.5. Apelați Facebook

În anumite situații, poate fi necesar să apelați direct Facebook. Totuși, este important să rețineți că Facebook nu oferă un număr de telefon de asistență pentru utilizatori obișnuiți, așa că această opțiune este mai puțin obișnuită.

 • Telefon contact Facebook: Pentru moment echipa Facebook nu dispune de Nr. telefon asistenta Facebook pentru Europa, insa puteti utiliza metodele de contact Facebook prezentate mai sus

Intrebari frecvente Asistenta Facebook

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări și probleme pentru care utilizatorii din România ar putea să contacteze Facebook:

Cum poți recupera parola contului tău Facebook?

Recuperarea parolei unui cont Facebook este un proces important, deoarece parola este cheia de acces la informațiile personale și la conexiunile tale online. Dacă ai uitat parola contului tău Facebook, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a o recupera.

Primul pas este să accesezi pagina de conectare la Facebook și să introduci adresa ta de e-mail sau numărul de telefon asociat contului. Dacă adresa sau numărul sunt corecte, vei primi opțiuni pentru a reseta parola. Poți alege să primești un cod de confirmare pe e-mail sau pe telefon, pe care îl vei introduce pentru a verifica identitatea ta.

Telefon Contact Facebook. După ce ai confirmat identitatea, vei fi redirecționat către pagina de resetare a parolei. Aici poți crea o parolă nouă și să te asiguri că aceasta este una sigură, folosind combinații de litere, cifre și caractere speciale. De asemenea, este recomandat să nu folosești parola anterioară pentru a evita situațiile de compromitere a contului.

În cazul în care nu ai acces la adresa de e-mail sau la numărul de telefon asociat contului, poți utiliza opțiunea „Nu mai ai acces la aceste informații?”. Acesta este un proces mai complex, care poate implica furnizarea de detalii suplimentare pentru a-ți recupera contul.

Ce trebuie să fac dacă contul meu Facebook a fost blocat sau suspendat?

Dacă contul tău Facebook a fost blocat sau suspendat, este important să înțelegi motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru și să acționezi corespunzător. Există mai multe motive pentru care un cont poate fi suspendat, inclusiv încălcarea regulilor comunității Facebook sau activități suspecte pe cont.

Primul pas este să verifici notificările primite de la Facebook în legătură cu suspendarea contului. Aceste notificări ar trebui să ofere detalii cu privire la motivul suspendării și instrucțiuni pentru a solicita revizuirea deciziei.

Dacă crezi că suspendarea a fost o eroare sau că nu ai încălcat regulile platformei, poți să apelezi la procesul de revizuire a deciziei. De obicei, acesta implică completarea unui formular de solicitare de revizuire și furnizarea de informații suplimentare pentru a susține cazul tău. Facebook va analiza apoi solicitarea ta și va lua o decizie în funcție de rezultatele verificării.

În timpul procesului de suspendare, este important să eviți încălcarea suplimentară a regulilor și să respecți termenii și condițiile platformei. Poți să consulți întotdeauna Centrul de Ajutor Facebook pentru a înțelege mai bine regulile și pentru a preveni situații similare în viitor.

Cum poți raporta conținut ofensator pe Facebook?

Telefon Contact Facebook. Facebook pune la dispoziție utilizatorilor săi opțiuni pentru raportarea conținutului ofensator sau ilegal. Raportarea este importantă pentru menținerea unui mediu online sigur și respectuos. Iată cum poți raporta conținut pe Facebook:

 1. Raportează o postare sau un comentariu: Poți raporta conținutul ofensator direct de pe postarea sau comentariul respectiv. Faceți clic pe meniul din dreapta sus al postării și selectați opțiunea „Raportează postarea” sau „Raportează comentariul”. Urmărește instrucțiunile pentru a finaliza raportul.
 2. Raportează un profil: Dacă consideri că un profil întreg este înșelător, fals sau conține conținut inadecvat, poți raporta profilul. Accesează profilul, faceți clic pe butonul „Mai multe” din dreapta sus și selectează „Raportează”. Urmărește instrucțiunile pentru a finaliza raportul.
 3. Raportează mesaje necorespunzătoare: Dacă primești mesaje necorespunzătoare sau spam, poți să le raportezi. Deschide conversația, faceți clic pe numele expeditorului, apoi selectați „Raportează”. Urmărește instrucțiunile pentru a finaliza raportul.
 4. Raportează conținut din afara Facebook: Dacă găsești conținut pe alte site-uri web sau platforme de socializare care implică utilizatori Facebook și este ofensator, poți raporta acest conținut direct pe platforma respectivă sau poți utiliza opțiunea „Raportează conținutul în afara Facebook” din Centrul de Ajutor.

Este important să raportezi conținutul doar dacă există un motiv valid, cum ar fi incitarea la ură, violență, conținut pornografic sau alte încălcări ale regulilor Facebook. Platforma va analiza raportul și va lua măsuri corespunzătoare în funcție de gravitatea situației.

Cum poți să-ți schimbi setările de confidențialitate pe Facebook?

Schimbarea setărilor de confidențialitate pe Facebook îți permite să controlezi cine poate vedea informațiile și activitatea ta pe platformă. Iată cum poți să faci acest lucru:

 1. Accesează meniul „Setări”: Faceți clic pe săgeata din dreapta sus a paginii principale Facebook și selectați „Setări”.
 2. Alege „Confidențialitate”: În meniul din partea stângă, vei găsi opțiunea „Confidențialitate”. Faceți clic pe aceasta pentru a accesa setările de confidențialitate.
 3. Configurează setările: Aici poți configura cine poate vedea postările tale, cine te poate contacta, cine poate trimite solicitări de prietenie și multe altele. Poți alege nivelurile de confidențialitate pentru diferite categorii de informații și activitate.
 4. Revizuiți setările de confidențialitate periodic: Este recomandat să revizuiți și să actualizați setările de confidențialitate periodic, deoarece preferințele tale sau nevoile tale pot evolua. Asigură-te că informațiile tale personale sunt protejate și că te simți în siguranță pe platformă.

Cum poți să-ți ștergi contul Facebook definitiv?

Dacă ai decis să renunți la contul tău Facebook și să-l ștergi definitiv, poți să urmezi acești pași:

 1. Descarcă o copie a datelor tale: Înainte de a șterge contul, este recomandat să descarci o copie a datelor tale de pe Facebook. Poți face acest lucru din meniul „Setări” -> „Copie de rezervă a datelor” -> „Începe arhivarea”.
 2. Accesează pagina pentru ștergerea contului: Poți să accesezi pagina pentru ștergerea contului direct din Centrul de Ajutor Facebook sau să cauți „Șterge contul Facebook” în motorul de căutare.
 3. Urmărește instrucțiunile: Pe pagina de ștergere a contului, vei găsi instrucțiuni detaliate. Va trebui să confirmi identitatea și să alegi motivul pentru care dorești să ștergi contul.
 4. Șterge contul definitiv: După ce ai urmat toți pașii și ai confirmat ștergerea, contul tău Facebook va fi șters definitiv. Este important să ții cont că acest proces nu poate fi reversibil, iar toate datele și informațiile tale vor fi eliminate.

Asigură-te că ești sigur de decizia de a șterge contul, deoarece nu vei mai putea recupera informațiile sau conexiunile după aceasta.

4. Cum să vă pregătiți pentru a contacta Facebook

Telefon Contact Facebook. Înainte de a contacta Facebook, asigurați-vă că sunteți pregătit. Iată câteva lucruri pe care le puteți face în avans pentru a face procesul mai eficient:

 • Documentați problema sau întrebarea dvs. Scrieți în detaliu problema sau întrebarea dvs. Acest lucru vă va ajuta să comunicați mai eficient cu echipa de asistență Facebook.
 • Verificați Centrul de Ajutor. Încercați să găsiți răspunsuri în Centrul de Ajutor Facebook înainte de a contacta asistența. Multe întrebări comune au deja răspunsuri acolo.
 • Pregătiți-vă pentru întrebări de autentificare. Dacă aveți probleme cu contul, este posibil să vi se solicite informații pentru a vă autentifica ca proprietar al contului.

5. Sfaturi pentru o comunicare eficientă intre departamentul de asistenta Facebook si Dvs.

Atunci când contactați Facebook sau oricare altă platformă de asistență, este important să mențineți o comunicare eficientă. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că mesajul dvs. ajunge la destinație:

 • Fii clar și concis. Explicați problema sau întrebarea dvs. într-un mod clar și concis. Evitați să folosiți jargon sau limbaj ambiguu.
 • Furnizați detalii relevante. Asigurați-vă că furnizați toate detaliile relevante legate de problema dvs. Acest lucru poate ajuta echipa de asistență să vă ajute mai eficient.
 • Fii politicos: Chiar dacă sunteți frustrat sau nemulțumit, fiți politicos în comunicare. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți un răspuns mai rapid și mai pozitiv.

6. Concluzie despre modalitati de contact Facebook Romania

Contactarea Facebook în România este posibilă și există mai multe modalități de a face acest lucru. Fie că aveți întrebări, probleme sau aveți nevoie de asistență cu privire la utilizarea platformei, Facebook pune la dispoziție resurse și suport pentru utilizatorii săi.

Înainte de a contacta asistența, asigurați-vă că ați verificat Centrul de Ajutor Facebook pentru răspunsuri la întrebările dvs. și pentru a vă face procesul mai eficient. Cu o comunicare clară și respectuoasă, puteți obține asistența de care aveți nevoie pentru a vă bucura la maximum de experiența pe Facebook în România. Telefon Contact Facebook.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

55 COMENTARII

 1. Bună ziua,
  Am uitat parola de la contul de Facebook și nu o pot înlocui pentru ca email pe care îl am pentru acel cont sa închis pentru ca nu a mai fost utilizat de foarte mult timp
  Va rog sa ma ajutați sa îmi recuperez contul

 2. CONTRUL MEU DE FACEBOOK MIA FOST SPART DE UN HACKER SI NU POT INTRA PE CONTUL MEU DE FACEBOOK MA POATE AJUTA CINEVA CU UN NUMAR DE TELEFON VĂROG FRUMOS

 3. Bunà ziua. miam. uitat parola de la contul de facebbook si nu o pot recuperea .va rog sa ma ajutati sami recuperez contul

 4. Bună ziua. Am făcut o solicitare pentru ștergerea unui cont de Facebook care a fost furat (spart, la care nu mai am acces).

 5. Bună seara! Mi-a fost spart contul de Facebook . Aș dori să vorbesc cu un reprezentant în vederea recuperării . Mulțumesc !

 6. Contul meu este Marian Maryan
  Va rog frumos îmi deblocați și mie contul de Facebook de oare ce alt cineva a fost nu pot sal deblochez cu c.i.nu merge
  Mia dat mesaj pa mesager cai cere 2 prieteni ca nu poate conecta la Instagram și cami trimiteți dumneavoastră un cod si sa il trimit ei
  Dar nu am luat în considerare primul mesaj pe Facebook care lati dat la al doilea mesaj am reacționat si am schimbat parola și după un minut mi sa blocat contul de Facebook

 7. Va rog frumos daca vreți si aveți buna placerea vreți să-mi deblocați și mie contul de Facebook fincă am urmat toți pașii care mi s-au cerut pîna la poza de pe cartea de identitate am încercat da 4/5 ori plus ca ieri a mai incercat o fata sa facă poză l
  La cartea mea de identitate si tot la fel na mers nu merge
  Contul meu de Facebook este Marian Maryan cînd l-am făcut a fost pentru o fina iar după ce a plecat l-am trecut pa mine cum e acum și anul de naștere,dar nu mia pus poza cu mine dar am imagine la poza după aia a apărut jocul crazy fox
  Daca se poate să-l deblocați într-o zi sau doua

 8. Bună,, mi a spart contu de Facebook, am urmat toți pașii,, si nimic nu merge,, acuma nici nu m ai exista,, mi a fost blocat,, cum pot sa, l recuperez dacă se mai poate, va rog ajutati ma!

 9. Bună ziua .Mi a fost spart contul de Facebook si este folosit de altcineva trimite mesaje la toți prietenii din lista mea .Ce pot face sa pot sa l recuperez .Multumesc anticipat

 10. Buna ziua contul meu a fost spart și numai pot sa îl accesez .Și este folosit de altcineva pentru a trimite mesaje tuturor celor din lista mea de prieteni ce pot face că sa recupereze contul Facebook sau sa îl șterg definitiv.

 11. Buna ziua!am probleme cu contul meu de facebook.Sigur a fost spart de cineva din Chicago.Problema cea mai mare e ca nu mai pot recupera ( sau cere) parola noua , deoarece mi-a schimbat adresa de mail din facebook.Contul si profilul meu se vad , dar nu mai pot nicicum accesa .Deci sunt complet blocat. Ma poate cineva ajuta???

 12. Cotu meu a fost spart și mascibat nr și adresa de e-mail ce pot face să-l recuperez am 2 cu acest număr de telefon și adresele diferite

 13. Bună ziua cineva mia spart contul de Facebook și nu pot sa mai ma conectez pentru ca am avut un nr de telefon care mam înscris la Facebook și nu îl mai am în prezent si vreau sa îmi recuperez contul va rog frumos sa ma ajutați va mulțumesc

 14. Bună ziua Duminica dimineața mi sa spart contul de Facebook mesager nu mai pot sa ma loghez și personal care mi la spart postează to felu trimite mesaje la toți prietenii mei va rog sa ma ajuți să-l recuperez o zi buna

 15. Buna ziua Nu mai am acces la adresa mea de e-mail dar numărul de telefon și am uitat vă rog frumos din toată inima ca să pot să-mi recuperez contul poți să-mi adăugați unu adresă de e-mail număr de telefon dacă se poate vă rog să mă contactați pe adresa mea de mail dacă se poate

 16. Bună ziua aș dori recuperarea contului de facebook mi-am uitat parola nu mai am acces la adresa de e-mail și la numărul de telefon nu mai pot accesa contul deloc și aș dori să-mi adăugați un alt număr de telefon altă adresă de e-mail adresa de e-mail este care vreau să-mi adaug În cont este *********

 17. Buna. Mia fost spart contul de facebook si nu am apucat sa scimb parola ami scrie ca misa blockat contul cum as putea sa mil recapat va rog frumos ajutatima am contul acesta de ani de zile ai singurul meu cont este foarte vechi si bu vreu sal pierd 😢😢😢😢😢 🙏🙏🙏

 18. Bună seara! Va rog sa ma ajutați sa îmi recuperez contul de Facebook. Mi-am uitat parola, telefonul vechi nu mai poate fi reparat, iar emailul cu care a fost făcut contul nu a mai fost folosit de foarte mulți ani.

 19. Buna ziua,mi-a fost spart contul de facebook trimite tot felul de mesaje in numele meu. Si eu nu mai pot recupera contul

 20. Buna ziua .Astăzi mi-am făcut un nou cont de Facebook .După două ore după ce l-am făcut sânt deconectată și nu mai pot sa al folosesc .Nu înțeleg ce se întâmplă . Doresc sa îmi păstrez acest cont

 21. Bună seara, mi a fost spart contul de Facebook și tot trimite mesaje în numele meu, iar eu nu îmi pot recupera contul

 22. Am sesizat mai multe retrageri neautorizate de pe card in urma plasarii unei reclame, reclama fiind 150 lei
  Si suma retrasa de pe card 502

 23. Buna seara,
  Contul unui prieten, Dochia Ordace a fost spart, persoana care a spart acest cont posteaza inselaciuni si incearca sa faca acest lucru mai multor persoane prin postari continue si trimiterea mesajelor in privat.
  Cum putem recupera acest cont prin dovezi clar cum ar fi: act de identitate, permis sau orice altceva?

 24. Bună ziua soțului meu ia fost spart contul de Facebook și nu-l mai poate recupera vă rog să mă ajutați mulțumesc.

 25. Buna , mi-a spart contul ,nu mai pot intra pe el ,nu mai cunoaște adresa de mail și nici număr de telefon.Nu mai pot face nimica .Va rog frumos și mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE