AcasăServiciiContact Netflix Romania

Contact Netflix Romania

publicitate

Contact Netflix Romania. Telefon si email. Reclamatii si rezolvare erori

Contact Netflix Romania. Netflix a revoluționat modul în care consumăm conținut video, oferind o varietate bogată de filme, seriale și documentare la un clic distanță. Cu toate acestea, ca și orice alt serviciu, pot apărea erori și întrebări legate de cont, facturare sau alte aspecte. Acest articol își propune să vă ghideze prin rezolvarea erorilor comune, gestionarea contului Netflix și contactarea echipei de suport pentru a vă asigura că experiența dvs. de vizionare rămâne perfectă.

publicitate

Rezolvarea Erorilor Netflix

 1. Error UI-800-3 (100061): Această eroare apare adesea pe dispozitivele smart TV și poate fi rezolvată prin ștergerea datelor de navigare sau a cache-ului.
 2. Error 100: Se referă la o problemă de conectivitate și poate necesita verificarea conexiunii la internet sau a setărilor de rețea.
 3. NW-2-5: Această eroare indică o problemă cu conexiunea la internet a dispozitivului. Verificați routerul sau contactați furnizorul de internet.
 4. Eroare de Plată: Dacă întâmpinați dificultăți la efectuarea plății, verificați informațiile cardului și adresa de facturare sau încercați un alt mod de plată.
 5. Eroare 1003 sau 1004: Aceste erori pot apărea pe dispozitivele mobile și pot fi rezolvate prin ștergerea cache-ului aplicației Netflix sau actualizarea aplicației la cea mai recentă versiune.

Gestionarea Contului Netflix

 1. Cum Anulezi Abonamentul Netflix. Autentificați-vă în contul Netflix, accesați secțiunea „Contul” și selectați „Anulează membralitatea”. Urmați pașii indicați pentru a finaliza procesul de anulare.
 2. Cum Descărcați Conținut Netflix pentru Vizionare Offline. Pe dispozitivele mobile, selectați conținutul dorit și apăsați butonul „Descarcă”. Acest conținut descărcat poate fi vizionat offline.
 3. Cum Partajați Contul Netflix. Netflix permite partajarea contului cu membrii familiei sau prietenii, în funcție de planul de abonament. Adăugați profiluri separate pentru fiecare utilizator pentru o experiență personalizată.

Cum Contactați Echipa de Suport Netflix

 1. Contact prin Telefon. Netflix oferă un număr de telefon pentru relații cu clienții în România: 0800 672 120. Programul de lucru este variabil, așa că verificați programul actual pe site-ul oficial Netflix.
 2. Contact prin E-mail. Puteți contacta echipa de suport Netflix prin e-mail la adresa [email protected]. Asigurați-vă că furnizați toate detaliile necesare pentru a primi un răspuns eficient.
 3. Suport Online și Chat în Timp Real. Accesați pagina de suport Netflix pe site-ul oficial pentru a găsi răspunsuri la întrebările comune sau pentru a iniția o conversație în timp real cu un reprezentant Netflix.

Navigarea în lumea Netflix poate fi ușoară și plăcută dacă sunteți pregătit să rezolvați erori comune, să gestionați contul și să contactați echipa de suport atunci când este necesar. Cu resursele și informațiile potrivite, veți putea să vă bucurați de experiența de vizionare fără probleme. Așadar, relaxați-vă și lăsați-vă captivați de conținutul vast oferit de Netflix!

publicitate

Cum Închideți Contul Netflix?

Închiderea contului Netflix poate fi o decizie dificilă, dar dacă sunteți hotărât să o faceți, iată pașii de urmat:

publicitate
 1. Autentificare în Cont: Accesați contul Netflix folosind adresa de e-mail și parola asociate.
 2. Accesați „Contul”: După autentificare, faceți clic pe avatarul dvs. din colțul dreapta-sus al ecranului și selectați „Contul”.
 3. Secțiunea „Membriatul & Facturarea”: Din pagina „Contul”, derulați în jos până la secțiunea „Membriatul & Facturarea”.
 4. Anularea Membriatului: Sub opțiunea „Membriatul Netflix”, faceți clic pe „Anulează membriatul”. Veți fi redirecționat către o pagină de confirmare.
 5. Confirmați Anularea: Pentru a finaliza anularea, faceți clic pe „Anulează membriatul”. Contul dvs. va fi anulat la sfârșitul ciclului de facturare curent.
 6. Păstrați sau Ștergeți Profilurile: Puteți alege să păstrați sau să ștergeți profilurile de vizionare asociate contului înainte de anulare.
 7. Confirmarea Anulării: Veți primi o confirmare a anulării prin e-mail.

Este important de menționat că toate profilurile, preferințele și istoricul de vizionare vor fi păstrate timp de 10 luni după anulare, astfel încât, în cazul în care doriți să reveniți, puteți face acest lucru fără a pierde datele.

Concluzie despre Netflix Romania si modalitati de contact

Netflix este o platformă de streaming video fantastică, dar pot apărea erori și întrebări legate de cont și facturare. Rezolvarea erorilor, gestionarea contului și contactarea echipei de suport sunt pașii esențiali pentru a vă bucura de experiența de vizionare fără griji. În cazul în care decideți să închideți contul Netflix, acest lucru poate fi realizat cu ușurință, asigurându-vă că datele dvs. sunt păstrate pentru o eventuală revenire.

publicitate

Sperăm că acest ghid v-a fost de ajutor și vă dorim ore nesfârșite de divertisment cu Netflix!

Intrebari frecvente si raspunsuri despre Netflix Romania

1. Cum pot rezolva eroarea Netflix UI-800-3 (100061) și ce o cauzează?

Eroarea Netflix UI-800-3 (100061) apare în general atunci când există o problemă de comunicare între dispozitivul dvs. și serverele Netflix. Cauzele pot fi variate, de la cache-ul sau datele de aplicație corupte până la setările de rețea incorecte. Pentru a rezolva această eroare, începeți prin a șterge cache-ul aplicației Netflix, reînnoind licența de aplicație și asigurându-vă că dispozitivul dvs. are o conexiune la internet stabilă.

2. Cum pot să schimb limba sau subtitrările pe Netflix?

Schimbarea limbii sau subtitrărilor pe Netflix este ușoară. În timpul redării unui titlu, faceți clic pe pictograma „Subtitrări” și selectați limba dorită sau opțiunile de subtitrare. Dacă doriți să schimbați limba de afișare a interfeței Netflix, accesați setările contului și alegeți „Limba”. Aici puteți selecta limba preferată pentru interfața dvs.

3. Ce trebuie să fac dacă am uitat parola pentru contul meu Netflix?

Dacă ați uitat parola pentru contul Netflix, nu vă faceți griji. Puteți să faceți clic pe opțiunea „Am uitat parola” de pe pagina de autentificare și veți primi un e-mail cu instrucțiuni pentru resetarea parolei. Asigurați-vă că verificați și folderul de spam, în cazul în care e-mailul de resetare ar putea fi acolo. Urmați instrucțiunile din e-mail pentru a vă crea o nouă parolă.

4. Cum pot să descarc conținut de pe Netflix pentru a-l viziona offline?

Descărcarea conținutului de pe Netflix pentru a-l viziona offline este simplă. Deschideți aplicația Netflix și selectați titlul pe care doriți să-l descărcați. Faceți clic pe pictograma de descărcare (de obicei o săgeată îndreptată în jos) și titlul va fi descărcat pe dispozitivul dvs. Puteți găsi apoi conținutul descărcat în secțiunea „Descărcări” a aplicației pentru a-l viziona fără conexiune la internet.

5. Cum pot să contactez echipa de asistență Netflix în cazul unor probleme mai complexe?

Pentru probleme mai complexe sau pentru întrebări care nu pot fi rezolvate prin ghidurile de asistență online, puteți contacta echipa de asistență Netflix. Accesați site-ul oficial Netflix și autentificați-vă în contul dvs. Apoi, navigați la secțiunea „Ajutor” sau „Contactați-ne”. Aici veți găsi opțiuni pentru a trimite un e-mail, a începe o sesiune de chat live sau a solicita un apel telefonic de la echipa de asistență Netflix. Fiți pregătit să furnizați informații despre contul dvs. și problema cu care vă confruntați pentru a primi ajutorul necesar.

6. Cum pot să aflu dacă dispozitivul meu este compatibil cu aplicația Netflix?

Pentru a verifica dacă dispozitivul dvs. este compatibil cu aplicația Netflix, deschideți magazinul de aplicații corespunzător sistemului dvs. de operare (App Store pentru dispozitive iOS, Google Play Store pentru dispozitive Android) și căutați aplicația Netflix. Dacă aplicația apare în rezultatele căutării și puteți să o descărcați, înseamnă că dispozitivul dvs. este compatibil.

7. Cum pot să anulez abonamentul Netflix?

Pentru a anula abonamentul Netflix, trebuie să accesați contul dvs. de pe site-ul oficial Netflix. Navigați la secțiunea „Contul” și apoi la „Anulați membralitatea”. Urmați instrucțiunile pentru a finaliza procesul de anulare. Vă rugăm să rețineți că anularea abonamentului va intra în vigoare la sfârșitul ciclului de facturare curent, astfel încât veți mai avea acces la serviciu până atunci.

8. Cum pot să schimb planul de abonament Netflix?

Pentru a schimba planul de abonament Netflix, accesați contul dvs. și navigați la secțiunea „Contul”. Aici veți găsi opțiunea „Schimbați planul” sau „Actualizați planul”. Puteți alege noul plan pe care doriți să îl aveți și sistemul va actualiza automat planul dvs. de abonament și factura corespunzător.

9. Care este diferența între planurile de abonament Netflix?

Netflix oferă mai multe planuri de abonament, iar diferențele principale sunt legate de numărul de ecrane simultane și de calitatea redării video. Planul „Bază” permite vizualizarea pe un singur ecran, planul „Standard” pe două ecrane simultane, iar planul „Premium” pe patru ecrane și suport pentru conținut Ultra HD.

10. Ce fac dacă întâmpin probleme legate de facturare sau plată pe Netflix?

Dacă întâmpinați probleme legate de facturare sau plată pe Netflix, verificați informațiile contului dvs. și asigurați-vă că metoda de plată este actualizată și validă. În cazul în care problema persistă, contactați echipa de asistență Netflix pentru a primi ajutor suplimentar. Aceștia vă pot ajuta să rezolvați problemele legate de facturare și să vă asigure că abonamentul dvs. este activ și funcțional.

Concluzie finala Netflix

În concluzie, Netflix este o platformă de streaming online extrem de populară și diversificată, oferind o varietate de opțiuni de divertisment pentru toate gusturile. Cu un catalog bogat de filme, seriale, documentare și emisiuni TV, Netflix a devenit o parte integrantă a vieții multor oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, pot apărea întrebări sau probleme legate de utilizarea serviciului.

Este important să știți că Netflix oferă multiple modalități de contact pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă sau să primiți răspunsuri la întrebările dvs. De la asistență telefonică și chat în timp real la resurse online detaliate și secțiuni de ajutor, echipa Netflix este aici pentru a vă sprijini în experiența de vizionare.

În cazul în care întâmpinați erori, probleme de conectare, întrebări legate de abonament sau orice altă neclaritate, nu ezitați să utilizați opțiunile de contact oferite de Netflix pentru a obține asistență rapidă și eficientă. Cu serviciul lor de relații cu clienții prietenos și soluționarea promptă a problemelor, puteți continua să vă bucurați de conținutul preferat pe Netflix fără niciun stres.

Așadar, savurați-vă filmele și serialele preferate pe Netflix și știți că aveți întotdeauna un partener de încredere pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau problemă. Happy streaming! Contact Netflix Romania

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

14 COMENTARII

 1. Mi-am schimbat abonamentul ca să pot urmări Netflix în două locuri diferite. De ce mă tot pune să confirm că eu sunt cel care a accesat?

 2. Buna ziua
  Vreau sa deschid contul si imi apare sa activez functia de extra abonat in conditile in care eu platesc contul

 3. Am un abonament la Netflix de 4,99 euro pe care ii plătesc pe data de 12 a lunii, recurent.Ieri mi s au luat de pe card 50 de lei și îmi spune ca am un abonament de 9,99.puteți sa ma lămuriti va rog de ce?

 4. Salut. Mi am schimbat abonamentul si acum am planul Prrmium pe 4 ecrane si suport pentru continut Ultra HD, 11,99 €. Ca sa pot urmari in 2 locuri diferite. Pe 21.03.2024 am facut acest abonament cu emailul ******@yahoo.com si nr telefon ******. Acum dupa 1 luna de folosinta mi se cere pe ecran sa activez locuinta. Am activat o si la celelalte 3 ecrane mi sa cerut acelasi lucru. Pe deasupra pe telefon nu pot deschide aplicatia netflix deoarece imi spune ca dispozitivul nu face parte din locuinta si sa solicit un cod temporar pentru a folosi acel dispozitiv(telefonu). Dispozitivele care le folosesc sunt doar 3 LG- Smart tv, Samsung – Smart tv ( aceste 2 ecrane sunt in Romania) si JVS – Smart tv( este in Anglia U.K.) Pana aseara au mers perfect si de aseara am intampinat problema expusa m ai sus. O alta problema este am vrut sa confirm numarul de telefon pe aplicatia netflix ca sa sporesc securitatea si facilitarea accesului si recuperarra contului si am dat sa mi se trimita codul pe numarul de telefon cea ce nu sa intamplat ca nu am.primit (am deschis de pe email ca pe telefon nu merge aplicatia Netflix) . Pot sa stiu de ce sau ivit aceste probleme dupa o perioada de timp? As dori un email sau un nr de telefon pentru a rezolva aceasta problema. Cel cu 0800 672120 nici macar nu suna si se inchide brusc. Pt fi contactata la numarul fe telefon din contract acelasi care l am scris m au sus. Multumes. Astept raspuns urgent daca nu renunt la abonament .

 5. Bună seara! La activarea contului m i s au luat din cont de 2 ori suma abonamentului ceea ce nu m i se pare normal să plătesc de 2 ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE