AcasăCurieriSameday AWB

Sameday AWB

publicitate

Sameday AWB. Urmarire colete (tracking), Verificare locatie colet Romania

Sameday AWB. În era digitală, rapiditatea și eficiența serviciilor de curierat au devenit esențiale pentru consumatori și afaceri deopotrivă. Unul dintre cei mai proeminenți jucători din piața de curierat din România este Sameday, o companie care și-a construit o reputație solidă prin servicii de încredere și tehnologie avansată. Acest articol va explora în detaliu cum funcționează sistemul AWB (Air Waybill) al Sameday, importanța acestuia, și cum poate fi utilizat pentru a urmări coletele într-un mod eficient.

publicitate

Despre Sameday

Sameday a fost înființată în 2007 și a devenit rapid una dintre cele mai importante firme de curierat din România. Compania oferă o gamă largă de servicii de livrare, inclusiv livrări naționale și internaționale, livrări în aceeași zi și servicii de logistică. Succesul Sameday poate fi atribuit angajamentului său față de inovație și îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite. Sameday AWB.

publicitate

Ce Este Sameday AWB și Cum Funcționează?

Sameday AWB (Air Waybill) este un document crucial în industria de curierat și transport. Este un formular standardizat care însoțește fiecare colet trimis prin serviciile de curierat și conține informații esențiale despre expediere, cum ar fi adresa expeditorului, adresa destinatarului, greutatea și dimensiunile coletului, precum și detalii despre serviciul de livrare selectat.

publicitate

În contextul Sameday, AWB-ul joacă un rol central în gestionarea și urmărirea coletelor. Fiecare colet primit de Sameday primește un număr de AWB unic, care permite atât companiei, cât și clientului să monitorizeze în timp real statusul expediției.

Cum Poți Urmări un Colet cu Sameday AWB?

Urmărirea coletului tău cu Sameday este un proces simplu și direct. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi:

publicitate
 1. Accesează pagina de tracking Sameday: Mergi pe site-ul Sameday și accesează secțiunea dedicată urmării coletelor. Poți face acest lucru direct prin următorul link: https://www.sameday.ro/awb-tracking?awb.
 2. Introdu numărul AWB: În câmpul desemnat, introdu numărul de urmărire (AWB) al coletului tău. Acest număr îl primești de obicei la confirmarea comenzii, fie pe email, fie printr-un SMS.
 3. Verifică statusul coletului: După introducerea numărului AWB, vei putea vedea statusul actualizat al coletului tău, inclusiv locația acestuia și estimările de livrare.

Beneficiile Utilizării serviciului Sameday AWB pentru Urmărire Colet

Există numeroase avantaje ale utilizării AWB pentru urmărirea coletelor. Printre cele mai notabile se numără:

 • Transparență și încredere: Clienții pot urmări în orice moment unde se află coletul lor, ceea ce reduce anxietatea și incertitudinea legată de livrare.
 • Eficiență operațională: Pentru Sameday, utilizarea AWB-urilor permite gestionarea eficientă a fluxurilor de colete, optimizarea rutelor de livrare și minimizarea erorilor.
 • Servicii îmbunătățite pentru clienți: Prin oferirea unui sistem de urmărire accesibil și precis, Sameday îmbunătățește experiența clienților și consolidează loialitatea acestora.

Tehnologia din Spatele Sistemului Sameday AWB

Sameday utilizează tehnologii avansate pentru a asigura că fiecare colet este urmărit și gestionat eficient. Printre acestea se numără:

 • Coduri de bare și scanere: Fiecare colet este etichetat cu un cod de bare unic, care este scanat în fiecare etapă a livrării. Aceasta permite actualizarea în timp real a statusului coletului.
 • Sisteme de management al transportului (TMS): Aceste sisteme sofisticate ajută la planificarea, executarea și monitorizarea livrărilor, asigurând că fiecare colet ajunge la destinație la timp.
 • Aplicații mobile: Sameday oferă și o aplicație mobilă care permite clienților să își gestioneze expedierile, să urmărească coletele și să primească notificări în timp real.

Sameday a avut un impact semnificativ asupra pieței de curierat din România. Prin inovațiile tehnologice și angajamentul față de servicii de calitate, compania a reușit să se diferențieze de concurenți și să câștige încrederea unui număr mare de clienți.

Serviciile de Livrare Sameday

Pe lângă serviciile standard de livrare, Sameday oferă și alte servicii specializate, cum ar fi:

 • Livrări în aceeași zi: Pentru clienții care au nevoie de livrări rapide, Sameday oferă opțiuni de livrare în aceeași zi.
 • Livrări internaționale: Sameday facilitează și expedițiile internaționale, asigurând că pachetele ajung la destinații din întreaga lume.
 • Servicii de logistică: Compania oferă soluții personalizate de logistică pentru afaceri, inclusiv depozitare, manipulare și distribuție.

Sfaturi pentru Utilizarea Optima a Serviciului Sameday AWB 

Pentru a beneficia la maxim de sistemul AWB de la Sameday, iată câteva sfaturi utile:

 • Verifică detaliile coletului: Asigură-te că toate informațiile introduse la crearea AWB-ului sunt corecte, inclusiv adresa destinatarului și numărul de contact.
 • Monitorizează statusul coletului: Verifică periodic statusul coletului pentru a fi la curent cu progresul livrării și pentru a anticipa eventualele întârzieri.
 • Contactează serviciul de suport: Dacă întâmpini probleme sau ai întrebări despre livrare, nu ezita să contactezi serviciul de suport al Sameday pentru asistență.

Easybox Sameday

Sameday, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de curierat din România, a introdus Easybox, o soluție inovatoare care transformă modul în care clienții primesc coletele. Acest articol explorează în detaliu conceptul Easybox, funcționalitatea sa, avantajele pe care le oferă și impactul său asupra pieței de curierat.

Ce Este Easybox?

Easybox este un sistem automatizat de livrare și ridicare a coletelor, constând într-o rețea de lockere securizate amplasate în diverse locații accesibile din orașe. Aceste lockere permit clienților să-și ridice coletele la orice oră, fără a fi necesară prezența unui curier sau respectarea unui interval strict de livrare.

Cum Funcționează Easybox?

 1. Comandă și Livrare: Atunci când plasezi o comandă online și selectezi Easybox ca opțiune de livrare, coletul tău este trimis către lockerul Easybox ales de tine. Poți alege lockerul cel mai apropiat de tine sau de locul tău de muncă.
 2. Notificare: După ce coletul a fost livrat în lockerul Easybox, primești o notificare prin SMS și/sau email care conține un cod unic de acces.
 3. Ridicarea Coletului: Te deplasezi la lockerul Easybox în timpul care îți convine, introduci codul unic la terminalul lockerului și accesezi compartimentul în care se află coletul tău.

Avantajele Easybox

1. Flexibilitate și Confort

Una dintre cele mai mari avantaje ale Easybox este flexibilitatea. Clienții nu trebuie să-și ajusteze programul pentru a se potrivi cu orele de livrare ale curierului. Pot ridica coletele la orice oră, inclusiv seara târziu sau în weekend, când convenabilitatea este maximă.

2. Securitate

Easybox oferă un nivel ridicat de securitate. Lockerele sunt monitorizate și securizate, reducând riscul de pierdere sau furt. Codul unic de acces garantează că numai destinatarul poate ridica coletul.

3. Economie de Timp

Eliminarea nevoii de a aștepta curierul economisește timp prețios. Ridicarea coletului dintr-un Easybox durează doar câteva minute, spre deosebire de potențiala așteptare prelungită pentru livrările la domiciliu.

4. Accesibilitate

Rețeaua extinsă de Easybox-uri amplasate în locații strategice, cum ar fi centre comerciale, benzinării și alte puncte de interes, asigură accesibilitate pentru un număr mare de clienți. Aceasta face ca ridicarea coletelor să fie o activitate ușoară și convenabilă, indiferent de locație.

Acoperire Sameday in Romania

Regiunile și Județele României cu Orașele de Reședință

Sameday in Regiunea Nord-Vest:

 1. Bihor (Oradea)
 2. Bistrița-Năsăud (Bistrița)
 3. Cluj (Cluj-Napoca)
 4. Maramureș (Baia Mare)
 5. Satu Mare (Satu Mare)
 6. Sălaj (Zalău)

Sameday in regiunea centrala din Romania:

 1. Alba (Alba Iulia)
 2. Brașov (Brașov)
 3. Covasna (Sfântu Gheorghe)
 4. Harghita (Miercurea Ciuc)
 5. Mureș (Târgu Mureș)
 6. Sibiu (Sibiu)

Sameday in Regiunea Nord-Est:

 1. Bacău (Bacău)
 2. Botoșani (Botoșani)
 3. Iași (Iași)
 4. Neamț (Piatra Neamț)
 5. Suceava (Suceava)
 6. Vaslui (Vaslui)

Sameday in Regiunea Sud-Est:

 1. Brăila (Brăila)
 2. Buzău (Buzău)
 3. Constanța (Constanța)
 4. Galați (Galați)
 5. Tulcea (Tulcea)
 6. Vrancea (Focșani)

Sameday in Regiunea Sud – Muntenia:

 1. Argeș (Pitești)
 2. Călărași (Călărași)
 3. Dâmbovița (Târgoviște)
 4. Giurgiu (Giurgiu)
 5. Ialomița (Slobozia)
 6. Prahova (Ploiești)
 7. Teleorman (Alexandria)

Sameday in Regiunea București – Ilfov:

 1. București (municipiul București)
 2. Ilfov (Buftea)

Sameday in Regiunea Sud-Vest – Oltenia:

 1. Dolj (Craiova)
 2. Gorj (Târgu Jiu)
 3. Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin)
 4. Olt (Slatina)
 5. Vâlcea (Râmnicu Vâlcea)

Sameday in Regiunea Vest:

 1. Arad (Arad)
 2. Caraș-Severin (Reșița)
 3. Hunedoara (Deva)
 4. Timiș (Timișoara)

Concluzie despre Sameday AWB

Sameday s-a impus ca un lider pe piața de curierat din România prin servicii de înaltă calitate și inovație tehnologică. Sistemul AWB joacă un rol esențial în succesul companiei, oferind clienților posibilitatea de a urmări coletele în timp real și de a avea încredere că pachetele lor vor ajunge în siguranță și la timp.

Prin utilizarea eficientă a AWB-ului și a celorlalte servicii oferite de Sameday, clienții pot beneficia de o experiență de livrare fără probleme și satisfăcătoare. Sameday AWB.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE