AcasăCurieriContact Sameday Curier

Contact Sameday Curier

publicitate

Contact Sameday Curier. Cum să Intrăm în contact prin Telefon, Email, Chat și Urmarire colet prin AWB

Sameday Curier, o companie de curierat rapid de prestigiu din România, oferă acoperire națională pentru livrarea coletelor. Cu o eficiență de peste 90% în livrarea coletelor în termenele stabilite, Sameday Curier se străduiește să ofere un serviciu rapid și sigur clienților săi.

publicitate

În acest articol, vă vom ghida prin modalitățile prin care puteți intra în contact cu Sameday Curier și cum puteți urmări expedierile dvs.

publicitate

Contact Sameday Curier pentru Informații despre Expedieri:

Sameday Curier pune la dispoziție mai multe căi de contact pentru a obține informații despre coletele expediate, statusul comenzilor și alte detalii relevante:

publicitate
 • Telefon contact Sameday Curier. Pentru asistență telefonică, sunați la 021 – 637.06.60. Operatorii Sameday Curier sunt disponibili de luni până duminică, între orele 09:00-18:00.
 • Adresa de email Sameday Curier. Pentru întrebări sau solicitări mai detaliate, puteți trimite un email la adresa [email protected].
 • Fax: În cazul în care preferați comunicarea prin fax, Sameday Curier poate fi contactat la numărul 021 – 637.06.61.

Urmărire colete expediate cu Sameday Curier prin AWB

Pentru a urmări coletele expediate prin Sameday Curier, aveți nevoie de codul AWB (Air Waybill). Acesta este un număr unic asociat fiecărei expedieri. Accesați site-ul oficial Sameday Curier și introduceți acest cod în secțiunea de urmărire colet. Aici veți primi informații actualizate cu privire la stadiul coletului dvs., inclusiv data estimată de livrare și locația actuală.

Cum să Livrați cu Sameday Curier? Expediere colet pas cu pas

Dacă doriți să expediați colete cu Sameday Curier, procesul este simplu:

publicitate
 • Înregistrați-vă pe platforma lor și puteți începe să livrați imediat.
 • Beneficiați de servicii de curierat premium, adaptate nevoilor dvs., la cele mai competitive prețuri.
 • Aveți acces la cea mai extinsă rețea de livrare fără costuri suplimentare pentru kilometri suplimentari.
 • Bucurați-vă de un program flexibil pentru preluarea coletelor.

Livrare Sameday în 24 de Ore

Cu Sameday Curier, puteți opta pentru livrarea în 24 de ore la nivel național. Această opțiune vă garantează că comenzile dvs. vor fi livrate a doua zi. Sameday Curier vă oferă ore maxime de ridicare pentru fiecare localitate, permițându-vă să programați cu ușurință livrările.

Livrare în easyBox la Sameday – locker

Peste 3500 de lockere easyBox sunt disponibile pentru a vă oferi o experiență simplă și rapidă de livrare. Dacă alegeți această opțiune, coletul dvs. va fi disponibil într-un easyBox, iar codul de acces va fi trimis prin SMS pentru a vă permite să vă ridicați coletul la momentul potrivit pentru dvs.

Reclamații la Sameday Curier

Dacă întâmpinați probleme sau aveți reclamații cu privire la serviciile Sameday Curier, puteți depune o reclamație scrisă. Reclamațiile pot viza:

 • Pierderea, furtul, distrugerea/deteriorarea totală sau parțială a trimiterilor poștale.
 • Nerespectarea termenelor de livrare sau de prestare stabilite în contract.
 • Conduita profesională a personalului Sameday Curier.
 • Orice alte obiecții referitoare la calitatea serviciilor sau neprestarea acestora.

Reclamațiile se pot face în scris, prin completarea unei cereri de reclamații și pot fi trimise prin serviciul poștal cu confirmare de primire sau depuse la sediul Sameday Curier. De asemenea, puteți trimite reclamația prin email la adresa [email protected]. Veți primi un număr de înregistrare pentru a vă ține la curent cu stadiul reclamației.

Concluzie despre modalitati de contact Sameday Curier

Sameday Curier este o alegere excelentă pentru livrarea rapidă și sigură a coletelor. Cu opțiuni de contact variate și un sistem de urmărire eficient, Sameday Curier își asigură că clienții lor au acces la informațiile și serviciile de care au nevoie pentru expedierea și primirea coletelor lor în condiții optime.

Intrebari frecvente despre Sameday Curier

1. Care sunt opțiunile de contact cu Sameday Curier pentru a obține informații despre o livrare?

Răspuns: Pentru a afla detalii despre o livrare, puteți contacta Sameday Curier prin mai multe modalități. Apelați la telefonul 021 – 637.06.60 sau trimiteți un email la [email protected]. Operatorii sunt disponibili de la 09:00 la 18:00, de luni până duminică. Alternativ, puteți folosi platforma de urmărire online a coletelor introducând codul AWB pentru informații actualizate.

2. Ce presupune livrarea în 24 de ore cu Sameday Curier?

Răspuns: Livrarea în 24 de ore cu Sameday Curier este o opțiune prin care coletele dvs. vor fi livrate în ziua următoare expedierii. Sameday Curier vă oferă ore maxime de ridicare pentru fiecare localitate, facilitând programarea livrărilor. Acest serviciu asigură rapiditate și eficiență în livrarea comenzilor.

3. Cum pot să expediez colete cu Sameday Curier?

Răspuns: Pentru a expedia colete cu Sameday Curier, trebuie să vă înregistrați pe platforma lor. Veți putea alege dintr-o gamă variată de servicii de curierat premium, adaptate nevoilor dvs., la prețuri competitive. Beneficiați de acces la cea mai extinsă rețea fără costuri suplimentare pentru kilometri suplimentari și de un program flexibil pentru preluarea coletelor.

4. Cum pot să urmăresc coletul expediat prin Sameday Curier?

Răspuns: Urmărirea coletelor expediate cu Sameday Curier este simplă. Introduceți codul AWB (Air Waybill) în secțiunea de urmărire de pe site-ul oficial al companiei. Aici veți găsi informații actualizate despre stadiul coletului, inclusiv data estimată de livrare și locația sa actuală.

5. Care sunt opțiunile de livrare în easyBox cu Sameday Curier?

Răspuns: Sameday Curier oferă livrare în easyBox prin intermediul a peste 3500 de lockere easyBox. Această opțiune vă oferă o experiență simplă și rapidă de livrare. După ce coletul ajunge într-un easyBox, veți primi un SMS cu datele de acces (codul de acces cutiei poștale-locker). Acest sistem vă permite să vă ridicați coletul în funcție de disponibilitatea și preferințele dvs.

6. Cum se poate depune o reclamație la Sameday Curier în caz de probleme?

Răspuns: În cazul în care întâmpinați probleme sau aveți reclamații cu privire la serviciile Sameday Curier, puteți depune o reclamație în scris. Obiectul reclamației poate fi pierderea, furtul, distrugerea/deteriorarea coletelor sau nerespectarea termenelor de livrare. Completați o cerere de reclamație și trimiteți-o prin serviciul poștal cu confirmare de primire, la sediul Sameday Curier sau prin email la adresa [email protected]. Veți primi un număr de înregistrare pentru a vă urmări reclamația. Sameday Curier are o abordare dedicată în soluționarea rapidă și eficientă a reclamațiilor clienților săi.

Pentru orice alta informatie suplimentara referitoare la modalitati de contact Sameday curier va invitam sa verificati website-ul oficial Sameday Curier.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE