AcasăServiciiContact Hidroelectrica

Contact Hidroelectrica

publicitate

Contact Hidroelectrica. Telefon deranjamente si urgente. Transmitere index si Factura

Dacă sunteți în căutarea informațiilor de contact pentru Hidroelectrica sau aveți nevoie de asistență în caz de deranjamente sau întrebări legate de serviciile lor, suntem aici pentru a vă ajuta. Acest ghid cuprinzător vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a intra în legătură cu Hidroelectrica și pentru a vă rezolva orice problemă.

publicitate

Numere de Telefon pentru Contact Hidroelectrica

Hidroelectrica oferă clienților săi diverse numere de telefon pentru a lua legătura cu departamentele relevante. Iată lista cu numerele de telefon cheie:

publicitate
 • Telefon Call Center Hidroelectrica. 021.9834 sau 021.9861

Aceste numere de telefon sunt disponibile pentru a vă ajuta cu diverse nevoi, de la întrebări despre contracte și servicii la sesizări privind furnizarea energiei electrice sau alte solicitări.

publicitate

Oferta Hidroelectrica pentru 2024 – 2025

Hidroelectrica este cunoscută pentru prețurile sale competitive în furnizarea de energie electrică în România. Pentru anul 2024 – 2025, iată câteva detalii despre oferta lor:

 • Prețul energiei electrice (inclusiv tariful de transport) pentru un contract de 12 luni este de 0.28253 lei/kWh.
 • Prețul energiei electrice active (fără tariful de transport) pentru un contract de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh.

Aceste prețuri pot varia în funcție de locația geografică a locului de consum. Pentru detalii exacte și pentru a obține o ofertă personalizată, vă recomandăm să luați legătura cu Hidroelectrica folosind numerele de telefon menționate mai sus.

publicitate

Date de Contact Hidroelectrica

Pentru a vă ajuta să vă conectați cu Hidroelectrica și să primiți asistența de care aveți nevoie, iată detaliile de contact:

 • Adresa Sediu Central. Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, București, Clădirea Tower Center, Et. 10-15, Cod poștal: RO-011171, ROMANIA.
 • Program de Lucru. Luni – Vineri, între orele 8:00 și 16:00

Puteți vizita sediul central pentru a primi asistență personală sau puteți utiliza următoarele numere de telefon:

 • Telefon Departament Furnizare Hidroelectrica: 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513
 • Fax: 021.31.11.183
 • E-mail: [email protected]

Cum să Solicitați Asistență la departamentul de relatii cu clientii

Hidroelectrica oferă asistență pentru o gamă largă de nevoi, inclusiv:

 1. Informații despre contract și serviciile companiei.
 2. Trimitere index autocitit.
 3. Sesizări și reclamații privind furnizarea de energie electrică.
 4. Probleme legate de transmiterea indexului autocitit.
 5. Alte solicitări adresate Hidroelectrica.

Pentru a vă asigura că problemele dvs. sunt rezolvate în cel mai scurt timp posibil, vă recomandăm să luați legătura cu Hidroelectrica folosind numerele de telefon sau adresa de e-mail menționate mai sus.

Facturare și Indexul Autocitit

Hidroelectrica vă oferă opțiuni flexibile pentru primirea facturilor de energie electrică. Acestea pot fi livrate fie prin e-mail, fie prin poștă, în funcție de preferințele dvs. Pentru a raporta indexul autocitit, puteți utiliza numărul de telefon gratuit 0800 800 359. Pentru a efectua această operație, veți avea nevoie de codul atribuit locului de consum, pe care îl găsiți pe factura dvs. de energie electrică.

Intrebari frecvente despre Hidroelectrica

1. Cum pot contacta Hidroelectrica pentru informații despre contracte și servicii?

Pentru a lua legătura cu Hidroelectrica și a obține informații despre contracte și servicii, există mai multe opțiuni disponibile. Puteți apela la departamentul lor de furnizare folosind numerele de telefon 021 9834 sau 021 9861. De asemenea, puteți trimite un e-mail la adresa [email protected] pentru a primi răspunsuri la întrebările dvs. De asemenea, puteți vizita sediul central al companiei situat în București, Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, pentru a obține asistență în persoană.

Hidroelectrica pune un accent deosebit pe relația cu clienții săi și este pregătită să ofere asistență promptă și informativă pentru toate nevoile dvs. legate de energie electrică.

2. Care sunt prețurile și ofertele actuale ale Hidroelectrica pentru furnizarea de energie electrică?

Pentru anul 2024, Hidroelectrica oferă clienților săi prețuri competitive pentru furnizarea de energie electrică. Prețul energiei electrice, care include tariful de transport, pentru un contract de 12 luni este de 0.28253 lei/kWh. În același timp, prețul energiei electrice active, fără tariful de transport, pentru aceeași perioadă contractuală este de 0.28000 lei/kWh.

Este important de menționat că prețurile pot varia în funcție de locația geografică a locului de consum. Pentru a obține detalii exacte și a primi o ofertă personalizată, vă recomandăm să contactați Hidroelectrica folosind numerele de telefon disponibile sau adresa de e-mail [email protected].

3. Cum pot raporta un deranjament sau o problemă legată de furnizarea de energie electrică către Hidroelectrica?

Dacă întâmpinați probleme cu furnizarea de energie electrică sau aveți un deranjament, Hidroelectrica vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să rezolvați situația cât mai rapid și eficient posibil. Puteți suna la numerele de telefon ale Call Center-ului Hidroelectrica, respectiv 021.9834 sau 021.9861, pentru a raporta deranjamentul sau problema. Aceste numere sunt disponibile pentru a vă oferi asistență de urgență.

Pentru a eficientiza procesul de raportare, asigurați-vă că aveți la îndemână informații precum adresa și descrierea detaliată a problemei. Hidroelectrica va acționa rapid pentru a remedia situația.

4. Cum pot raporta indexul autocitit și ce trebuie să știu despre facturare?

Hidroelectrica permite clienților săi să raporteze indexul autocitit pentru contorul de energie electrică. Pentru a face acest lucru, sunați la numărul gratuit 0800 800 359. Este important de menționat că indexul autocitit poate fi comunicat doar în perioada 24-28 a lunii curente. Pentru a efectua această operație, veți avea nevoie de codul atribuit locului de consum, pe care îl găsiți pe factura dvs. de energie electrică.

În ceea ce privește facturarea, Hidroelectrica oferă opțiuni flexibile pentru primirea facturilor, fie prin e-mail, fie prin poștă, în funcție de preferințele dvs. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că uneori pot apărea probleme în ceea ce privește primirea facturilor pe lunile trecute. Dacă vă aflați în această situație, vă recomandăm să contactați Hidroelectrica pentru a clarifica și rezolva orice problemă legată de facturare.

Aceste întrebări frecvente și răspunsurile elaborate ar trebui să ofere clienților Hidroelectrica informațiile de care au nevoie pentru a interacționa eficient cu compania și pentru a face față oricăror situații legate de furnizarea de energie electrică.

Concluzie despre modalitati de contact Hidroelectrica

Este important de menționat că, conform informațiilor din presă, unii clienți Hidroelectrica nu au primit factura aferentă consumului pentru lunile trecute. Dacă sunteți afectat de această situație, vă recomandăm să contactați Hidroelectrica pentru a rezolva această problemă.

Pentru Informații Suplimentare

Pentru informații suplimentare despre Hidroelectrica și serviciile lor, vă invităm să accesați site-ul oficial Hidroelectrica:

Aici veți găsi toate detaliile de care aveți nevoie, inclusiv informații despre tarife, programe și actualizări ale serviciilor lor.

Website oficial Hidroelectrica: hidroelectrica.ro

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

2 COMENTARII

 1. BUNA ZIUA,RUGAMINTEA MEA ESTE SA PRIMESC FACTURA PENTRU LOCUL DE CONSUM DIN GIURGIU BD.DACIEI NR 35 JUD, GIURGIU PE NUMELE DE SAVA CORNEL DIN LUNA MAI NU AM PRIMIT FACTURI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE