AcasăServiciiContact Antena 3 CNN

Contact Antena 3 CNN

publicitate

Contact Antena 3 CNN. Telefon, Email, Lista Emisiuni si Program

Contact Antena 3 CNN. Antena 3 CNN este una dintre cele mai importante surse de știri din România, oferind informații actualizate și relevante pe diverse teme. Dacă ai imagini sau informații care ar putea deveni o știre, echipa Antena 3 CNN este deschisă să primească contribuțiile tale. În acest articol detaliat, îți vom prezenta toate modalitățile prin care poți contacta echipa Antena 3 CNN, inclusiv detaliile de contact ale principalilor membri ai redacției.

publicitate

Contact Antena 3 CNN. Trimite informatiile tale

Contact Antena 3 CNN. Dacă deții imagini sau informații care ar putea fi de interes pentru publicul larg, le poți trimite echipei Antena 3 CNN prin intermediul aplicației Whatsapp la numărul 0744.882.200. Echipa este pregătită să primească și să evalueze materialele tale pentru a le transforma în știri de impact.

publicitate
  • Telefon contact & WhatsApp Antena 3: 0744.882.200

Contact Echipa Antena3.ro

Director Editorial Antena3.ro

Redactor-șef site Antena3.ro

Redactori Antena3.ro

Contact Antena 3 – Departament Social Media

Pentru gestionarea prezenței pe rețelele de socializare, echipa Antena 3 CNN include:

publicitate

Editori Video Antena3.ro

Pentru conținut video, echipa este coordonată de:

Echipa vânzări advertising online Antena3.ro

Online Sales Manager

Online Marketing Manager

Adresa redacției Antena 3 CNN

Contact Antena 3 CNN. Pentru corespondență sau vizite, poți contacta redacția Antena 3 CNN la adresa:

publicitate
  • Adresa: Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, Complex Iride Business Park, Clădirea 14, Sector 2, București, România
  • Cod poștal: 020335

Lista Emisiuni Antena 3 CNN

Antena 3 CNN oferă o gamă variată de emisiuni, acoperind o paletă largă de subiecte, de la actualitate și politică, până la sănătate și lifestyle. Fiecare program are propria sa echipă de prezentatori dedicați, care aduc telespectatorilor cele mai relevante și actualizate informații. În continuare, vom explora în detaliu principalele emisiuni și prezentatorii acestora.

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea

Difuzare: Luni – Joi, 21:00

„Sinteza Zilei” este una dintre cele mai populare emisiuni de dezbatere politică din România. Mihai Gâdea, cunoscut pentru abordarea sa incisivă și analizele detaliate, aduce în fața telespectatorilor subiectele zilei, împreună cu invitați de marcă din diverse domenii.

În Gura Presei cu Mircea Badea

Difuzare: Luni – Joi, 23:30, Duminică, 23:00

„În Gura Presei” este un show de satiră și comentariu social-politic prezentat de Mircea Badea. Emisiunea se remarcă prin stilul direct și umorul caracteristic al lui Badea, care analizează evenimentele curente într-un mod unic și provocator.

News Hour with CNN cu Sabrina Preda, Ana-Maria Roman și Sergiu Cora

Difuzare: Luni – Vineri, 18:00

„News Hour with CNN” aduce cele mai importante știri ale zilei într-un format dinamic și cuprinzător. Sabrina Preda, Ana-Maria Roman și Sergiu Cora prezintă știrile cu profesionalism și obiectivitate, oferind telespectatorilor o perspectivă globală asupra evenimentelor.

În faţa naţiunii

Difuzare: Luni – Vineri, 19:00

„În faţa naţiunii” este o emisiune de actualitate care analizează subiectele fierbinți ale zilei. Prezentatorii aduc în prim-plan problemele și dezbaterile care afectează direct publicul, oferind analize și comentarii pertinente.

Decisiv cu Cătălina Porumbel, Gina Vacariu și Mădălina Mihalache

Difuzare: Luni – Vineri, 15:00

„Decisiv” este o emisiune care abordează subiecte de actualitate, oferind analize detaliate și perspective variate. Cătălina Porumbel, Gina Vacariu și Mădălina Mihalache aduc în fața telespectatorilor informații esențiale și discuții captivante.

Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu

Difuzare: Duminică, 21:00

„Subiectiv” este o emisiune de dezbatere în care Răzvan Dumitrescu analizează evenimentele săptămânii împreună cu invitați speciali. Emisiunea se concentrează pe subiecte de interes major, oferind o perspectivă critică și bine argumentată.

România Inteligentă cu Cătălina Porumbel și Adrian Ursu

Difuzare: Vineri, 16:30

„România Inteligentă” explorează inovațiile și realizările care contribuie la dezvoltarea României. Cătălina Porumbel și Adrian Ursu prezintă proiecte și idei care au un impact pozitiv asupra societății.

Exces de putere cu Oana Zamfir și Adrian Ursu

Difuzare: Vineri, 21:00

„Exces de putere” este o emisiune de investigații care dezvăluie abuzurile și corupția din diverse domenii. Oana Zamfir și Adrian Ursu conduc anchete jurnalistice riguroase, aducând în fața publicului adevăruri incomode.

Voi cu Voicu cu Mirela Voicu

Difuzare: Sâmbătă, 23:00

„Voi cu Voicu” este o emisiune de interviuri și reportaje în care Mirela Voicu explorează povești de viață și subiecte sociale de mare interes. Emisiunea oferă o platformă pentru vocile care merită să fie auzite. Contact Antena 3 CNN.

Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea

Difuzare: Luni, Miercuri și Vineri, 08:45

„Sfat de Sănătate” aduce în prim-plan sfaturi medicale și informații utile pentru menținerea sănătății. Andreea Cigolea prezintă recomandări ale specialiștilor și discută teme de interes pentru sănătatea publicului.

News Magazine cu Mihaela Bîrzilă

Difuzare: Sâmbătă și Duminică, 13:00, 15:00, 17:00

„News Magazine” este o emisiune de știri care acoperă cele mai importante evenimente ale weekend-ului. Mihaela Bîrzilă aduce în atenția publicului știri proaspete și analize detaliate.

Be EU cu Sabina Iosub

Difuzare: Sâmbătă, 09:30

„Be EU” este o emisiune dedicată afacerilor europene și integrării României în UE. Sabina Iosub prezintă știri și analize despre politicile europene și impactul acestora asupra României.

iTHINK cu Iusti Fudulu

Difuzare: Duminică, 17:00

„iTHINK” este o emisiune care promovează gândirea critică și discuțiile pe teme actuale. Iusti Fudulu aduce în prim-plan subiecte provocatoare și invită telespectatorii să reflecteze asupra acestora.

Numai de bine cu Ela Crăciun

Difuzare: Duminică, 11:30

„Numai de bine” este o emisiune de lifestyle care oferă sfaturi și idei pentru un stil de viață sănătos și fericit. Ela Crăciun aduce în fața telespectatorilor rețete, trucuri de frumusețe și povești inspiraționale.

Gătit la costum cu Ștefan Lungu

Difuzare: Sâmbătă, 13:30

„Gătit la costum” este o emisiune culinară în care Ștefan Lungu prezintă rețete sofisticate și tehnici de gătit. Emisiunea combină pasiunea pentru bucătărie cu eleganța și stilul.

INCOME MAGAZINE cu Adrian Mănuțiu

Difuzare: Sâmbătă, 10:00

„INCOME MAGAZINE” se concentrează pe subiecte economice și financiare. Adrian Mănuțiu analizează tendințele pieței și oferă sfaturi pentru gestionarea finanțelor personale.

Știrile dimineții cu Ana Iorga, Andrei Tomescu și Mădălina Tănasă

Difuzare: Luni – Vineri, 06:00

„Știrile dimineții” oferă o sinteză a celor mai importante știri ale zilei. Ana Iorga, Andrei Tomescu și Mădălina Tănasă prezintă evenimentele cu promptitudine și profesionalism, asigurându-se că telespectatorii încep ziua bine informați. Contact Antena 3 CNN.

DESCOPERITI cu Andreea Sava

Difuzare: Sâmbătă, 21:00, Duminică, 19:00

„DESCOPERITI” este o emisiune de investigații care dezvăluie adevăruri ascunse și abuzuri. Andreea Sava conduce investigațiile jurnalistice, aducând în fața publicului subiecte de interes major.

De-a Viaţa Ascunselea cu Florentina Fântânaru

Difuzare: Sâmbătă și Duminică, 15:30

„De-a Viaţa Ascunselea” explorează poveștile de viață și experiențele personale ale invitaților. Florentina Fântânaru aduce în prim-plan subiecte emoționante și inspiraționale.

Agricool cu Loredana Cofari

Difuzare: Sâmbătă, 08:30

„Agricool” este o emisiune dedicată agriculturii moderne și sustenabile. Loredana Cofari prezintă inovațiile și tehnologiile care transformă agricultura, oferind sfaturi și informații utile fermierilor.

PE CUVÂNT cu Ana Iorga

Difuzare: Luni – Vineri, 09:45

„PE CUVÂNT” este o emisiune dedicată limbii române și corectitudinii lingvistice. Ana Iorga explică regulile gramaticale și semantice, ajutând telespectatorii să își îmbunătățească cunoștințele lingvistice.

24 IT cu Iulia Nagy și Laurențiu Matache

Difuzare: Duminică, 09:30

„24 IT” este o emisiune de tehnologie care prezintă ultimele noutăți din domeniul IT. Iulia Nagy și Laurențiu Matache aduc în fața telespectatorilor gadgeturi noi, recenzii și sfaturi utile pentru pasionații de tehnologie.

Mai multe informatii puteti gasi pe website-ul oficial.

Concluzie despre modalitati de Contact Antena 3 CNN.

Contactarea echipei Antena 3 CNN este simplă și directă, fie că dorești să trimiți imagini și informații care ar putea deveni știri, fie că ai nevoie de detalii despre activitățile redacționale sau publicitare. Cu o echipă dedicată de jurnaliști, redactori, editori și specialiști în marketing, Antena 3 CNN este pregătită să te asculte și să colaboreze cu tine pentru a aduce cele mai relevante și actualizate știri publicului românesc. Fie că ai o poveste de împărtășit sau întrebări specifice, acum știi cum să iei legătura cu Antena 3 CNN.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE