AcasăBanci si IFNContact BRD. Telefon. Email. Reclamatii

Contact BRD. Telefon. Email. Reclamatii

Contact BRD. Contact relatii clienti prin Telefon sau Email. Reclamatii, sesizari si plangeri

Contact BRD. Telefon si Email. Banca Română de Dezvoltare (BRD) este una dintre cele mai mari și mai importante instituții financiare din România, oferind o gamă variată de servicii bancare pentru clienții săi. În acest articol, vom explora detaliat tot ce trebuie să știți despre BRD, inclusiv tipuri de conturi, carduri, metode de economisire, depozite, aplicația YouBRD și cum să faceți o reclamație, plangere sau sesizare.

Informatii generale despre BRD.

BRD – Groupe Société Générale, cunoscută simplu sub numele de BRD, este una dintre cele mai mari bănci din România și face parte din grupul bancar internațional Société Générale. Cu o prezență puternică pe piața financiară românească, BRD oferă o gamă completă de servicii bancare, de la conturi curente și economii la credite, investiții și soluții de plăți.

Date de Contact BRD Romania

Adresa sediului central

Adresa completă a sediului central al BRD este Bd. Ion Mihalache 1-7, sector 1, 011171 București. Acesta este locul fizic în care BRD își desfășoară operațiunile de management și administrație centrală. Este important să rețineți această adresă dacă aveți nevoie să contactați sau să vizitați sediul BRD în persoană.

Telefon contact BRD – relatii clienti 24/7

BRD pune la dispoziția clienților săi un număr de telefon special pentru Relații cu Clienții, care este 0800 803 803. Acest număr este gratuit și poate fi apelat atât din rețelele fixe, cât și din cele mobile din România. Este un mijloc esențial de comunicare pentru clienții BRD care doresc să obțină asistență, să adreseze întrebări sau să facă reclamații.

Adresa de email contact BRD

Puteti lua legatura cu BRD utilizand adresa de email dedicata departamentului de relatii cu clientii / asistenta clienti BRD: [email protected]

Formular de contact BRD online pe website oficial

Website-ul oficial al BRD este www.brd.ro. Acesta reprezintă portalul principal online al băncii și oferă o gamă largă de informații și servicii pentru clienți. Prin intermediul website-ului, clienții pot accesa conturile lor, pot efectua tranzacții bancare, pot obține informații despre produsele și serviciile oferite de BRD, și pot găsi contacte suplimentare pentru asistență sau suport.

Aceste informații sunt esențiale pentru clienții sau persoanele interesate să interacționeze cu BRD, deoarece oferă mijloacele necesare pentru a comunica cu bancă, a obține informații actualizate și a accesa serviciile financiare și bancare oferite de BRD.

Tipuri de Conturi disponibile la banca BRD

BRD oferă o varietate de tipuri de conturi pentru a satisface diverse nevoi financiare ale clienților săi. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de conturi oferite de BRD:

 1. Cont Curent. Acesta este un tip de cont de bază, potrivit pentru gestionarea zilnică a banilor. Cu un cont curent BRD, puteți efectua tranzacții, plăți și transferuri în mod facil și comod.
 2. Cont de Economii. Pentru cei care doresc să economisească bani și să câștige dobânzi, BRD oferă o gamă de conturi de economii. Aceste conturi vă permit să depuneți bani și să obțineți dobânzi pentru soldul dvs.
 3. Conturi de Depozit. BRD furnizează opțiuni de depozite cu termen fix pentru economii pe termen lung. Aceste depozite vă oferă dobânzi atractive și sunt disponibile pe diferite perioade.
 4. Conturi pentru Copii. Pentru a ajuta la educația financiară a copiilor, BRD oferă conturi special concepute pentru aceștia. Aceste conturi au caracteristici adaptate nevoilor specifice ale copiilor și adolescenților.
 5. Conturi de Afaceri. Pentru întreprinderile mici și mari, BRD pune la dispoziție o gamă de servicii bancare pentru afaceri, inclusiv conturi de afaceri, servicii de plată și finanțare. Contact BRD. Telefon si Email

Tipuri de Carduri BRD

BRD emite o gamă variată de carduri bancare, fiecare cu caracteristici specifice și beneficii pentru deținători. Iată câteva dintre tipurile de carduri BRD disponibile:

 1. Carduri de Debit. Cardurile de debit BRD vă permit să efectuați plăți și să retrageți bani din contul dvs. curent. Acestea sunt ideale pentru gestionarea cheltuielilor de zi cu zi.
 2. Carduri de Credit. BRD oferă și carduri de credit, care vă permit să faceți cumpărături și plăți în rate, cu posibilitatea de a utiliza o limită de credit convenabilă.
 3. Carduri Preplătite. Cardurile preplătite BRD vă oferă controlul asupra cheltuielilor, deoarece încărcați cardul cu sumele pe care doriți să le utilizați. Acestea sunt ideale pentru a fi folosite în călătorii sau pentru cumpărături online.
 4. Carduri Business. Pentru clienții de afaceri, BRD furnizează carduri de afaceri care facilitează gestionarea cheltuielilor și a fluxurilor de numerar ale companiei.

Informatii care ar putea prezenta interes: Telefon contact Emag si Telefon contact Digi Rcs Rds.

Metode de Economisire cu BRD

Pentru clienții care doresc să economisească bani, BRD oferă mai multe modalități de a-și atinge obiectivele financiare:

 1. Conturi de Economii. BRD oferă conturi de economii cu dobânzi competitive. Cu aceste conturi, puteți economisi bani în mod regulat și să vă bucurați de dobânzi atractive.
 2. Depozite Bancare. Pentru economii pe termen lung, puteți opta pentru depozite bancare cu termen fix. Acestea vă oferă dobânzi mai mari în funcție de suma și termenul de economisire.
 3. Fonduri de Investiții. BRD vă pune la dispoziție opțiuni de investiții prin intermediul fondurilor de investiții, care vă permit să investiți în piețe financiare diversificate.
 4. Plată în Rate. Puteți alege să economisiți prin intermediul opțiunii „Plată în Rate” pentru cardurile de credit BRD, ceea ce vă permite să cumpărați produse și servicii și să le achitați treptat, fără dobânzi suplimentare.

YouBRD – Aplicația Mobilă BRD

BRD oferă o aplicație mobilă numită YouBRD, care aduce serviciile bancare la vârful degetelor dvs. Cu YouBRD, puteți să:

 • Verificați soldul contului și tranzacțiile recente.
 • Faceți plăți rapide și ușoare.
 • Transferați bani către alți utilizatori YouBRD sau către alte conturi bancare.
 • Controlați și gestionați cardurile dvs. bancare.
 • Accesați servicii de Internet Banking într-un mod sigur și convenabil.

Cum să Faceți o Reclamație la BRD

Dacă aveți nevoie să faceți o reclamație sau să solicitați asistență de la BRD, urmați acești pași:

 1. Contactați Serviciul pentru Relații cu Clienții. În primul rând, încercați să rezolvați problema direct cu un reprezentant al BRD. Puteți suna la numărul de telefon pentru Relații cu Clienții sau puteți vizita o sucursală locală.
 2. Scrieți o Plângere Formală. Dacă problema nu este rezolvată în mod satisfăcător, puteți scrie o plângere formală. De obicei, acest lucru se face printr-o scrisoare sau un email. Asigurați-vă că includeți toate detaliile relevante și documentația necesară.
 3. Contactați Biroul de Protecție a Consumatorilor. Dacă problema nu este încă rezolvată, puteți contacta Biroul Național de Protecție a Consumatorilor sau o altă instituție de reglementare financiară relevantă pentru a vă ajuta în procesul de rezolvare a reclamației.
 4. Utilizați Platforma de Soluționare a Litigiilor Online. BRD, ca și alte bănci, poate participa la platforma de soluționare a litigiilor online, care oferă o modalitate alternativă de rezolvare a disputelor cu instituțiile financiare.

Concluzie despre modalitati de contact BRD

BRD oferă o gamă completă de servicii bancare pentru clienții săi, de la conturi și carduri până la modalități de economisire și investiții. Cu ajutorul aplicației YouBRD, puteți gestiona în mod eficient finanțele dvs. și să aveți acces la servicii bancare în orice moment. Dacă întâmpinați probleme sau aveți nevoie de asistență, BRD pune la dispoziție canale de comunicare pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă sau să faceți o reclamație în mod eficient.

Pentru informații actualizate și detalii specifice, vă recomandăm să vizitați website-ul oficial al BRD sau să contactați direct banca.

In cadrul acestui articol veti putea gasi informatii de contact BRD prin Telefon, Email, Formular de contact si alte informatii generale despre BRD

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE