AcasăCurieriContact DPD Curier. Telefon Reclamatii.

Contact DPD Curier. Telefon Reclamatii.

publicitate

Contact DPD – Cum puteți intra în legătură cu DPD Curier: Telefon Contact DPD și Reclamații

Aveți un colet în tranzit sau o expediere în curs cu DPD și doriți să obțineți informații relevante sau să faceți o reclamație? Sau poate doriți să adresați întrebări și solicitări legate de serviciile DPD? Indiferent de motivul pentru care doriți să contactați DPD, compania de curierat rapid, vă punem la dispoziție mai multe opțiuni de contact pentru a vă simplifica experiența.

publicitate

În acest ghid, vă vom prezenta detaliat cum să folosiți fiecare dintre aceste metode de contact și ce informații să furnizați pentru a primi un răspuns rapid și exhaustiv.

publicitate

Cum să contactați DPD prin număr de telefon?

Una dintre cele mai rapide și directe modalități de a intra în legătură cu DPD este prin intermediul telefonului, apelând centrul de relații cu clienții. Acestă opțiune vă permite să discutați direct cu un operator care vă poate oferi informații actuale despre stadiul livrării sau expedierii coletului dumneavoastră, să vă ajute cu reprogramarea livrării sau să înregistreze o reclamație. Iată cum puteți contacta DPD prin telefon:

publicitate
 1. Număr de telefon general DPD: 031.824.9090. Acest număr este disponibil de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00, și sâmbătă între orele 09:00 și 13:00. Este valabil pentru toate localitățile din România. Dacă sunteți în străinătate și doriți să contactați DPD România, apelați numărul: +40.31.824.9090. Pentru a vorbi cu un operator, selectați opțiunea 2 din meniul vocal. Acest număr vă permite să obțineți informații despre statusul livrării sau expediției coletului dumneavoastră, să solicitați reprogramarea livrării sau să înregistrați o reclamație.
 2. Apelați direct depozitul DPD din zona dumneavoastră: Lista cu numerele de telefon ale depozitelor DPD este disponibilă pe site-ul oficial al companiei la adresa https://www.dpd.com/ro/ro/suport-dpd/date-de-contact/. Aceste numere vă pot furniza informații privind statusul livrării sau expediției coletului dumneavoastră sau vă pot ajuta cu reprogramarea livrării.

Cum să contactați DPD prin email?

O altă modalitate eficientă de a intra în contact cu DPD este prin email. Această opțiune este potrivită pentru solicitări generale, sugestii sau orice informații pe care doriți să le furnizați, iar dacă nu necesitați un răspuns imediat sau doriți o înregistrare scrisă a comunicării cu DPD. Pentru a contacta DPD prin email, puteți trimite un mesaj la următoarele adrese de email:

 • Pentru informații generale despre serviciile DPD: [email protected].
 • Pentru expedieri naționale: [email protected].
 • Pentru expedieri internaționale: [email protected].
 • Pentru reclamații legate de serviciile DPD: [email protected]. În acest caz, trebuie să atașați documentele justificative ale reclamației, cum ar fi fotografii cu coletul deteriorat sau factura fiscală.

Pentru informații despre facturare, puteți trimite un email la una dintre următoarele adrese: [email protected], [email protected], [email protected] sau [email protected], în funcție de tipul solicitării dumneavoastră.

publicitate

Pentru informații comerciale: [email protected].

Pentru a primi un răspuns rapid și complet, vă recomandăm să furnizați în mesajul dumneavoastră următoarele informații: numele și prenumele dumneavoastră, numărul de telefon, numărul de AWB al coletului (dacă este cazul), motivul solicitării și orice alte detalii relevante.

Cum să contactați DPD prin formular online?

O altă metodă de a contacta DPD este prin intermediul formularului online disponibil pe site-ul oficial al companiei. Această opțiune este utilă pentru solicitări sau sugestii specifice despre serviciile sau produsele DPD, pentru a primi oferte personalizate sau pentru a vă abona la newsletter-ul DPD. Iată cum puteți contacta DPD prin formularul online:

 1. Accesați site-ul oficial DPD România la adresa https://www.dpd.com/ro/ro/.
 2. Faceți clic pe butonul „Suport” și apoi pe „Contact” din colțul din dreapta sus al paginii.
 3. Faceți scroll și apăsați pe „Trimite un mesaj”.
 4. Completați formularul online cu informațiile solicitate și cu motivul dvs.
 5. Bifați căsuța „Nu sunt Robot” și apăsați butonul „Trimite mesaj”.
 6. Așteptați un răspuns în termen de 24 de ore.

Acest formular online vă permite să solicitați informații despre serviciile DPD, să faceți următoarele solicitări:

 • DPD Classic – serviciu de curierat național și internațional pentru colete și paleți.
 • DPD Express – serviciu de curierat național și internațional pentru colete cu livrare garantată într-un interval orar prestabilit.
 • DPD Return – serviciu de curierat național și internațional pentru colete returnate de la destinatar la expeditor.
 • DPD E@SY – serviciu de curierat național și internațional pentru colete expediate prin intermediul platformei online myDPD.
 • DPD Collect – serviciu de curierat național pentru colete expediate sau ridicate prin intermediul rețelei de automate sau oficii DPD Collect.

Cum să contactați DPD prin rețele sociale?

Puteți intra în legătură cu DPD și prin intermediul rețelelor sociale, oferindu-vă o modalitate mai informală și interactivă de a interacționa cu compania, de a vă menține la curent cu noutățile și promoțiile sau de a citi poveștile și recenziile altor clienți DPD. Iată cum puteți contacta DPD prin rețelele sociale:

 • Pagina de Facebook a DPD România la adresa https://www.facebook.com/DPDRomania/. Aici puteți trimite un mesaj privat, puteți lăsa comentarii, puteți da like sau share postărilor DPD și puteți vedea recenziile altor clienți. De asemenea, puteți participa la concursuri și campanii organizate de DPD.
 • Pagina de LinkedIn a DPD România la adresa https://www.linkedin.com/company/dpd-romania/. Aici puteți trimite un mesaj privat, puteți lăsa comentarii, puteți da like sau share postărilor DPD și puteți vedea informații despre companie și angajații DPD, precum și să aplicați la joburile disponibile la DPD.

Pentru a primi un răspuns rapid și complet, vă recomandăm să furnizați în mesajul dumneavoastră următoarele informații: numele și prenumele dumneavoastră, numărul de telefon, numărul de AWB al coletului (dacă este cazul), motivul solicitării și orice alte detalii relevante.

Cum să contactați DPD prin poștă?

O altă metodă de a intra în legătură cu DPD este prin intermediul poștei, ceea ce poate fi potrivit dacă doriți să trimiteți o scrisoare oficială sau un document important către DPD, să obțineți o dovadă fizică a comunicării sau dacă nu aveți acces la alte opțiuni online sau telefonice. Pentru a contacta DPD prin poștă, puteți trimite o scrisoare la următoarele adrese:

 • Pentru informații generale sau specifice și reclamații legate de serviciile DPD: Str. Buiacului, Nr. 2, LogIQ Logistic Park, Corp A (A1-A2), 077135 Mogoșoaia, Ilfov.

Pentru a primi un răspuns rapid și complet, vă recomandăm să furnizați în scrisoarea dumneavoastră următoarele informații: numele și prenumele dumneavoastră, numărul de telefon, numărul de AWB al coletului (dacă este cazul), motivul solicitării și orice alte detalii relevante. De asemenea, vă recomandăm să trimiteți scrisoarea prin poșta recomandată sau cu confirmare de primire pentru a avea siguranța că ajunge la destinație.

Cum să luați legătura cu DPD dacă sunteți în alte zone ale țării?

Dacă vă aflați în alte zone ale țării și doriți să intrați în contact cu DPD sau să expediați și să ridicați colete în locații prestabilite, este important să știți unde se află automatele DPD din diverse orașe ale țării. Această metodă este potrivită dacă doriți să expediați sau să ridicați un colet prin intermediul DPD într-o locație apropiată de domiciliu sau sediul dumneavoastră, să beneficiați de tarife avantajoase pentru serviciile naționale și internaționale de curierat sau să interacționați direct cu personalul DPD. Iată cum puteți lua legătură cu DPD prin oficiile și automatele DPD din diverse orașe ale României:

 • Pentru a găsi cel mai apropiat oficiu DPD din orașul dumneavoastră, accesați pagina https://www.dpd.com/ro/ro/suport-dpd/date-de-contact/ și selectați orașul din lista derulantă. De exemplu, dacă sunteți din Iași, puteți selecta „Iași” și veți găsi adresa și programul oficiului DPD din Iași: Str. Basarabia, nr.10, sat Bratuleni, comuna Miroslava, program Luni – Vineri 09:00 – 12:30 13:00 – 17:00. Puteți utiliza aceeași metodă pentru a găsi informații despre alte orașe precum Cluj, Constanța, Oradea, Timișoara, Brașov, Arad, Bacău, Bistrița, Ploiești, Galați, Sibiu, Baia Mare, Craiova, Satu Mare, Suceava, Brăila, Botoșani, Buzău, Piatra Neamț, Târgoviște și multe altele.
 • Pentru a găsi cel mai apropiat automat DPD din orașul dumneavoastră, accesați pagina https://www.dpd.com/ro/ro/suport-dpd/contact-automate-postale/ și derulați pentru a identifica numele orașului în care vă aflați. De exemplu, dacă sunteți din Cluj-Napoca, veți găsi adresa și programul automatului DPD din Cluj-Napoca: Iulius Mall, Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 53B, Cluj Napoca, program Luni – Duminică: 10:00-21:00. Același proces poate fi aplicat pentru alte orașe precum Iași, Constanța, Oradea, Timișoara.

Intrebari frecvente si raspunsuri despre modalitati de contact DPD Curier

Cum pot să contactez DPD Curier prin telefon și care este numărul de telefon pentru relații cu clienții?

Pentru a intra în legătură cu DPD Curier prin telefon, puteți apela la numărul de telefon general al DPD, și anume 031.824.9090. Acest număr este valabil de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00, și sâmbătă între orele 09:00 și 13:00, pentru toate localitățile din România. Dacă sunteți în străinătate și doriți să contactați DPD România, apelați numărul: +40.31.824.9090. Pentru a vorbi cu un operator, selectați opțiunea 2 din meniul vocal. Acest număr vă permite să obțineți informații despre statusul livrării sau expediției coletului dumneavoastră, să solicitați reprogramarea livrării sau să înregistrați o reclamație.

Cum pot să contactez DPD Curier prin email și care sunt adresele de email relevante?

Pentru a contacta DPD Curier prin email, puteți utiliza una dintre adresele de email dedicate, în funcție de tipul solicitării dumneavoastră:

 • Pentru informații generale despre serviciile DPD: trimiteți un email la adresa [email protected].
 • Pentru expedieri naționale: utilizați adresa [email protected].
 • Pentru expedieri internaționale: contactați DPD la adresa [email protected].
 • Pentru reclamații legate de serviciile DPD: trimiteți un email la adresa [email protected]. Asigurați-vă că atașați documentele justificative ale reclamației, cum ar fi fotografii cu coletul deteriorat sau factura fiscală.

Cum pot să contactez DPD Curier prin formular online și unde se găsește acest formular?

Pentru a contacta DPD Curier prin formular online, urmați acești pași:

 1. Accesați site-ul oficial DPD România la adresa https://www.dpd.com/ro/ro/.
 2. Faceți clic pe butonul „Suport” și apoi pe „Contact” din colțul din dreapta sus al paginii.
 3. Faceți scroll și apăsați pe „Trimite un mesaj”.
 4. Completați formularul online cu informațiile solicitate și cu motivul solicitării dvs.
 5. Bifați căsuța „Nu sunt Robot” și apăsați butonul „Trimite mesaj”.
 6. Așteptați un răspuns în termen de 24 de ore.

Acest formular vă permite să solicitați informații despre serviciile DPD, să faceți diverse solicitări și să primiți răspunsuri rapide.

Cum pot să contactez DPD Curier prin rețelele sociale și care sunt platformele utilizate?

Puteți intra în legătură cu DPD Curier prin intermediul rețelelor sociale, pe platformele Facebook și LinkedIn:

 • Pagina de Facebook a DPD România este disponibilă la adresa https://www.facebook.com/DPDRomania/. Aici puteți trimite mesaje private, lăsa comentarii și urmări noutățile și promoțiile oferite de DPD.
 • Pagina de LinkedIn a DPD România se găsește la adresa https://www.linkedin.com/company/dpd-romania/. Prin această platformă, puteți trimite mesaje private, lăsa comentarii și afla informații despre companie și joburile disponibile.

Aceste rețele sociale vă permit să interacționați cu DPD într-un mod interactiv și să vă mențineți la curent cu ultimele noutăți.

Cum pot să contactez DPD Curier prin poștă și care este adresa corespunzătoare?

Pentru a contacta DPD Curier prin poștă, puteți trimite o scrisoare la următoarea adresă:

 • Pentru informații generale sau specifice și reclamații legate de serviciile DPD: Str. Buiacului, Nr. 2, LogIQ Logistic Park, Corp A (A1-A2), 077135 Mogoșoaia, Ilfov.

Asigurați-vă că includeți în scrisoare numele și prenumele dumneavoastră, numărul de telefon, numărul de AWB al coletului (dacă este cazul), motivul solicitării și orice alte detalii relevante. De asemenea, este recomandat să trimiteți scrisoarea prin poșta recomandată sau cu confirmare de primire pentru a avea siguranța că ajunge la destinație.

Acestea sunt metodele de contact cu DPD Curier și informațiile relevante pentru fiecare dintre ele.

Pentru alte informatii despre modalitati de contact DPD Curier Romania, va invitam sa accesati website-ul oficial DPD Curier.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

13 COMENTARII

 1. Puneți nr.de telefon al agentului care livrează ca să putem lua legătura, nu al centralei voastre…sînteți singura firma care faceți prostia asta… Puneți ziua livrării și ora și nu puneți nr.tel. al agentului livrator….îl puneți pe cel al centralei, care nu ne interesează, puneți robotul vostru….

 2. Incerc din 11.04 .2024 sa aflu unde sunt coletel si nimeni din cei contactati nu au avut un raspuns CLAR !
  AWB80809089187
  AWB 80836372923
  Raspunsurile la firma de curierat sunt robotizate fara ontinut.Va multumim pentru bla , bla si in final mai scrie va oferim asistenta necesara in cel mai scurt timp ! ADICA timpscurt 11.04.2024 si 01.05.2025 ! Dar cel mai lung timp cum va ARATA ?

 3. trebuia sa primesc un colet , strada e in lucru iar curieru a spus ca ni este de datoria lui sa imi aduca coletul la poarta specificand ca am 2 copii mici si nu am cum sa merg eu dupa colet

 4. Buna dimineata,
  Imi apare ca numarul de AWB 80877693167, s-a intors in centru, chiar daca nu am fost contactata de catre curier ca vine sa il predea! un mesaj cu textul – ajunge astazi, clar nu are nicio valoare, daca nu vine la adresa curierul!

 5. Buna ziua ,
  V.am atașat cv.ul meu pe site.ul DPD -ROMANIA pe aplicația fb -msg .

  Aveți o adresă de email , ca să vă pot trimite eu cv.ul meu personal ?

  Telefon ,
  ***********

  Cu stima !

 6. Buna seara. Ma nunmesc Balta Mihai din Tulcea loc Tulcea. In ziua de 13.06.2024 trebuia sa primesc un colet pe adresa Str Comertului, Nr **c, Loc Tulcea. Este adresa de la munca. Liceul Teoretic \ion \creanga Tulcea. La ora 15 am sunat curierul si i-am spus ca eu termin programul la ora 16 si daca nu ajunge pina atunci sa lase coletul la intrarea in liceu la portar si il iau eu mai tarziu. La ora 16.50 am fost sunat si i-am spus acelasi lucru. Stupoare am ajuns la, liceu si ia coletul de unde nui. Unde a fost lasat acel colet??????????.
  AWB 80883842928.

 7. Bună ziua , joi pe data de 13 06 2024 am primit un colet ,dar care colet nu avea ce am comandat eu, respectiv o motocoasă cu acumulatori marca Honda.Am primit un colet care a fost al altei persoane, tot motocoasa dar altă firmă . Vărog să rezolvați problema

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE