AcasăMagazine onlineTelefon contact Maxi Pet

Telefon contact Maxi Pet

publicitate

Telefon contact Maxi Pet – O lume dedicată prietenilor noștri necuvântători

Contact Maxi Pet. De-a lungul anilor, Maxi Pet a construit un renume care rezonă cu inimile iubitorilor de animale din România. Oferind o varietate vastă de produse și servicii, acest brand s-a poziționat ca un pilon de încredere și calitate pentru proprietarii de animale de companie.

publicitate

De ce să alegi Maxi Pet?

Prin combinația dintre o selecție vastă de produse, angajați pasionați și informați și un accent puternic pe satisfacția clienților, Maxi Pet se diferențiază în piață. Magazinul nu este doar un simplu loc de cumpărături, ci o comunitate unde pasiunea pentru animale este împărtășită și valorizată.

publicitate

Prezența Maxi Pet in Romania

Maxi Pet s-a extins în ritm accelerat pe teritoriul României. Cu magazine în cele mai vibrante orașe, brandul a reușit să ajungă aproape de inimile clienților săi, indiferent de locație. Indiferent că te afli în București, Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași, un magazin Maxi Pet este mereu la îndemână, gata să îți ofere cele mai bune produse pentru companionul tău.

publicitate

E-commerce & Livrare prin curierat rapid

Pe lângă prezența fizică, Maxi Pet are o platformă de e-commerce extrem de accesibilă și user-friendly. Cumpărăturile online sunt simplificate, iar procesul de livrare este optimizat pentru a asigura că produsele ajung la tine în cel mai scurt timp. Indiferent de zona geografică, Maxi Pet se angajează să livreze rapid și eficient.

Politica de Returnare produse sau anulare comanda

Înțelegând importanța calității și a satisfacției clienților, Maxi Pet oferă o politică de returnare flexibilă. Dacă produsul nu este pe placul animalului tău sau dorești altceva, returnarea este un proces simplu și transparent.

publicitate

Modalitati de contact Maxi Pet Romania

Pentru orice informație sau clarificare, Maxi Pet stă la dispoziție prin intermediul datelor de contact de mai jos:

 • Adresa: S.C. PET NETWORK EUROPE S.R.L., Preciziei, nr 1, Preciziei Business Center, Tronson 1, et.2, sect.6, 062202 București, Romania.
 • CUI: 25403319
 • Telefon: 031.432.87.56
 • Email: [email protected]

Magazine Fizice Maxi Pet in Romania

Împrăștiate în cele mai importante orașe ale României, magazinele Maxi Pet sunt gândite să ofere o experiență de shopping plăcută și eficientă. Iată orașele în care poți găsi un magazin Maxi Pet:

 • Maxi Pet Mihai Bravu
 • Maxi Pet Militari
 • Maxi Pet Iași
 • Maxi Pet Sibiu
 • Maxi Pet Ploiești
 • Maxi Pet Craiova
 • Maxi Pet Timișoara
 • Maxi Pet Piatra Neamț
 • Maxi Pet Târgu Mureș
 • Maxi Pet Târgu Jiu
 • Maxi Pet Cluj-Napoca
 • Maxi Pet Suceava
 • Maxi Pet Constanța
 • Maxi Pet Promenada Craiova

Suportul Clienților Maxi Pet. Relatii clienti

Echipa Maxi Pet este mereu la dispoziție pentru a oferi suport și răspunsuri. Fie că ai întrebări legate de produse, comenzi, livrări sau orice altceva, personalul este gata să îți ofere toate informațiile necesare.

În final, alegând Maxi Pet, alegi calitatea, diversitatea și pasiunea pentru lumea animalelor. Este mai mult decât un simplu magazin; este un univers dedicat bunăstării animalelor de companie și a proprietarilor lor. Indiferent de nevoile tale, la Maxi Pet vei găsi răspunsurile și produsele potrivite. Fie că ai un câine energic, o pisică pretențioasă sau un pește exot, Maxi Pet este soluția ideală. Îmbrățișează lumea animală cu Maxi Pet și oferă-i companionului tău tot ce este mai bun!

Intrebari frecvente si raspunsuri despre modalitati de contact Maxi Pet

1. Unde pot găsi un magazin Maxi Pet în apropierea mea?

Răspuns: Maxi Pet, brandul premium din România pentru iubitorii de animale, are o prezență extinsă pe teritoriul național. Indiferent că te afli în nordul, sudul, estul sau vestul țării, e foarte posibil să ai un magazin Maxi Pet în apropierea ta. Orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și multe altele găzduiesc locații Maxi Pet, create special pentru a veni în ajutorul celor care își doresc produse de calitate superioară pentru animalele lor de companie. Pentru a localiza cel mai apropiat magazin, vizitează website-ul oficial Maxi Pet, unde vei găsi un localizator de magazine, gândit să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie pentru a ajunge la destinație.

2. Care este politica de returnare a produselor la Maxi Pet?

Răspuns: La Maxi Pet, satisfacția clienților și binele animalelor sunt prioritare. De aceea, dacă ai achiziționat un produs și consideri că nu este potrivit sau nu îndeplinește așteptările, Maxi Pet oferă o politică de returnare flexibilă. Recomandăm ca produsele să fie returnate în starea inițială, neutilizate și în ambalajul original. Pentru detalii specifice și pașii de urmat, accesează website-ul oficial al brandului unde vei găsi o secțiune dedicată politicii de returnare. Maxi Pet își dorește să ofere clienților săi o experiență de cumpărare fără griji, știind că orice decizie poate fi revizuită.

3. Pot anula sau modifica o comandă plasată online pe Maxi Pet?

Răspuns: Da, la Maxi Pet înțelegem că uneori circumstanțele se pot schimba și s-ar putea să dorești să anulezi sau să modifici o comandă. Dacă ai plasat o comandă online și dorești să faci modificări, este esențial să contactezi serviciul de asistență pentru clienți în cel mai scurt timp posibil. Echipa dedicată de la Maxi Pet este pregătită să te asiste în orice situație, asigurându-se că experiența ta de cumpărare este optimă. Contactează-ne telefonic sau prin e-mail pentru a solicita modificări sau anulări, iar echipa noastră va acționa prompt pentru a satisface cerința ta.

Recomandat pentru tine: contact Digi Rcs Rds, Reclamatii Emag, Telefon contact Vodafone Relatii clienti

4. Cum pot contacta serviciul pentru clienți Maxi Pet?

Răspuns: Pentru Maxi Pet, comunicarea cu clienții este esențială. Dacă ai întrebări, nelămuriri sau feedback, poți contacta echipa Maxi Pet prin mai multe canale. Sună-ne la numărul 031.432.87.56 sau trimite-ne un e-mail la adresa [email protected] pentru a intra în legătură cu un reprezentant. De asemenea, pe website-ul oficial vei găsi și alte modalități de contact, inclusiv un formular online. Indiferent de canalul ales, te asigurăm de un răspuns prompt și informativ, gândit să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie.

5. Ce fel de produse pot găsi la Maxi Pet?

Răspuns: Maxi Pet este recunoscut pentru diversitatea și calitatea produselor sale. Oferta cuprinde o gamă vastă de produse, de la hrană de calitate superioară pentru câini, pisici, păsări, pești și alte animale, până la jucării, accesorii și produse de igienă. Brandul colaborează cu producători de renume pentru a se asigura că fiecare produs oferit îndeplinește cele mai înalte standarde. Indiferent de nevoile animalului tău de companie, la Maxi Pet vei descoperi o selecție care să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe. Pentru o prezentare completă a ofertei, te invităm să vizitezi website-ul oficial sau unul dintre magazinele fizice.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE