AcasăServiciiContact E.on - Telefon deranjamente

Contact E.on – Telefon deranjamente

Contact E.ON Energie România. Telefon deranjamente si avarii urgente.

E.ON Energie România este un furnizor de încredere pentru milioane de români, furnizând energie electrică și gaze naturale fără întreruperi. Dacă aveți întrebări, solicitări sau aveți nevoie de asistență, suntem aici pentru a vă ajuta. Aflați cum să intrați în contact cu noi și cum să gestionați eficient orice problemă legată de energie electrică sau gaze naturale.

Cum să intrati in contact cu E.ON Romania

E.ON Romania pune la dispoziție mai multe opțiuni pentru a vă ajuta să intrați în contact cu noi și să obțineți răspunsuri la întrebările dvs.

Numar telefon relatii cu clientii E.on Romania

a.) Telefon Contact Call Center E.ON – Pentru a discuta direct cu un reprezentant E.ON, puteți apela la numerele de telefon:

 • Call Center E.ON: 0265 200 366
 • Linie de Urgență E.ON: 0265 200 900

Aceste numere de telefon sunt disponibile pentru a vă oferi asistență cu privire la contracte, facturare sau alte întrebări legate de serviciile noastre.

Contact E.on prin Chat Online

b.) Contact E.ON prin Sistemul de Live Chat – Sunteți în căutarea unei soluții rapide și eficiente? Folosiți chat-ul live E.ON pentru a comunica direct cu un consultant E.ON. Acest serviciu vă permite să:

 • Transmiteți indexul autocitit al contorului dvs.
 • Aflați suma de plată sau confirmați plata unui preaviz.
 • Obțineți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre energie.
 • Programați o discuție cu un consultant E.ON de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00.

Programare online E.ON

c.) Programare în Centrul E.ON – Dacă doriți să ne vizitați personal în Centrul E.ON, asigurați-vă că programați în prealabil prin telefon sau online folosind serviciul E.ON eBooking. Astfel, vă putem asigura o întâlnire eficientă și personalizată pentru a vă rezolva orice solicitare sau problemă.

Solicitări pe Adresa E.ON Romania

Dacă preferați să ne contactați în scris, puteți trimite solicitările dvs. la adresa noastră poștală:

E.ON Romania O.P. 9, C.P. 10 Tîrgu-Mureș, Mureș

Timpul de răspuns pentru diferite tipuri de solicitări poate varia, dar ne străduim să răspundem în cel mult 30 de zile calendaristice.

Contact E.ON prin Aplicația E.ON MyLine

Pentru o experiență de gestionare mai eficientă a serviciilor E.ON, vă recomandăm să instalați aplicația EON MYLINE. Această aplicație vă oferă acces la o gamă largă de servicii și vă permite să intrați rapid în legătură cu un operator E.ON pentru a vă rezolva solicitările.

Prin intermediul aplicației EON MYLINE puteți:

 • Creați gratuit și rapid un cont de client.
 • Accesați facturi și gestionați plata lor.
 • Vizualizați istoricul consumului dvs.
 • Instalați noua aplicație mobilă pentru a avea acces rapid la serviciile E.ON.

Deranjamente E.ON. Asistență Rapidă pentru Situații de Urgență

Serviciul de deranjamente E.ON este disponibil pentru a vă ajuta în situații de urgență legate de furnizarea de energie electrică sau gaze naturale. Aici aveți informațiile de care aveți nevoie pentru a raporta deranjamente:

Deranjamente EON Energie Electrică

 • Telefon Deranjamente E.ON: 0800 800 929

Atenție: Dacă experimentați întreruperi în furnizarea de electricitate și vă aflați în zona de distribuție Delgaz Grid, puteți suna din orice rețea la numărul gratuit de mai sus, disponibil 7 zile din 7. Alternativ, puteți apela numărul cu tarif normal: 0232 200 430 / 431 / 432.

Deranjamente EON Gaze Naturale

 • Telefon Deranjamente Gaze Naturale E.ON: 0800 800 928

În cazul în care simțiți miros de gaz sau întâmpinați probleme cu furnizarea de gaze naturale, sunați la numărul de telefon de mai sus.

Toate solicitările și deranjamentele semnalate sunt preluate de E.ON Romania în funcție de gravitatea și urgența acestora, pentru a asigura o soluționare rapidă și eficientă.

Date de Contact E.ON

 • Adresa Sediu Central E.ON Energie România: Bd. Pandurilor, nr. 42, et. II, Tîrgu-Mureș, Mureș.
 • Telefon Sediu Central E.ON: 0265-200-366
 • Fax Sediu Central E.ON: 0365.403.312
 • Website Oficial E.ON Energie România: eon.ro

E.ON Energie România este aici pentru a vă oferi soluții și asistență completă pentru toate nevoile dvs. legate de energie electrică și gaze naturale. Cu o gamă variată de opțiuni de contact și servicii, suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență posibilă în domeniul energetic.

Intrebari frecvente si raspunsuri E.ON Romania

1. Cum pot intra în contact cu E.ON Romania pentru asistență și informații despre servicii?

Pentru a intra în contact cu E.ON Romania și a obține asistență sau informații despre serviciile lor, există mai multe opțiuni disponibile. Puteți apela la Call Center-ul E.ON folosind numerele de telefon 0265 200 366 sau 0265 200 900 pentru a discuta cu un reprezentant E.ON. De asemenea, puteți utiliza chat-ul live E.ON pentru a comunica direct cu un consultant E.ON și a obține răspunsuri rapide la întrebările dvs. Dacă doriți să vă întâlniți personal cu un reprezentant E.ON, puteți face o programare în prealabil pentru a vizita centrul E.ON.

2. Cum pot raporta deranjamente sau probleme legate de furnizarea de energie electrică sau gaze naturale către E.ON Romania?

Dacă aveți probleme cu furnizarea de energie electrică sau gaze naturale și aveți nevoie de asistență de urgență, puteți suna la numerele dedicate pentru deranjamente E.ON. Pentru deranjamente în furnizarea de energie electrică, sunați la numărul gratuit 0800 800 929. Dacă simțiți miros de gaz sau aveți probleme cu furnizarea de gaze naturale, apelați la numărul de urgență 0800 800 928. E.ON Romania răspunde prompt și eficient la astfel de situații de urgență.

3. Cum pot accesa aplicația EON MYLINE pentru a gestiona serviciile mele E.ON?

Pentru a gestiona serviciile E.ON în mod eficient, vă recomandăm să instalați aplicația EON MYLINE. Această aplicație vă permite să vă creați gratuit un cont de client, să accesați facturi, să gestionați plata acestora și să vizualizați istoricul de consum. De asemenea, puteți comunica rapid cu un operator E.ON pentru a vă rezolva solicitarile. Aplicația este disponibilă atât pentru laptop și tabletă, cât și pentru dispozitive mobile.

4. Care sunt numerele de telefon pentru deranjamente E.ON și cum pot fi contactate în caz de probleme cu furnizarea de energie sau gaze naturale?

Pentru a raporta deranjamente în furnizarea de energie electrică, puteți suna la numărul gratuit 0800 800 929. Dacă simțiți miros de gaz sau întâmpinați probleme cu furnizarea de gaze naturale, apelați la numărul de urgență 0800 800 928. Este important să știți că E.ON Romania oferă asistență în orice moment, iar aceste numere de telefon sunt disponibile pentru a vă ajuta să faceți față situațiilor de urgență legate de energie.

Aceste întrebări frecvente și răspunsurile elaborate ar trebui să ofere clienților E.ON Romania informațiile de care au nevoie pentru a interacționa eficient cu compania și pentru a gestiona orice situație legată de furnizarea de energie electrică și gaze naturale.

Concluzie despre Eon Romania

În concluzie, E.ON Romania se angajează să ofere clienților săi nu doar energie electrică și gaze naturale de încredere, ci și un acces ușor și eficient la serviciile și asistența de care au nevoie. Cu mai multe opțiuni de contact, inclusiv telefon, chat live și aplicații mobile, E.ON face tot posibilul pentru a rămâne la doar un apel sau un clic distanță.

De asemenea, compania demonstrează o preocupare deosebită pentru siguranța și buna funcționare a furnizării de energie, oferind linii de urgență dedicate pentru raportarea deranjamentelor și problemelor legate de gaz și energie electrică. Această abordare rapidă și eficientă în situații de urgență este esențială pentru a asigura confortul și siguranța clienților.

În plus, aplicația EON MYLINE reprezintă o resursă valoroasă pentru clienți, permițându-le să gestioneze serviciile lor în mod eficient și să comunice direct cu echipa E.ON. Cu aceste resurse la îndemână, E.ON Romania continuă să demonstreze angajamentul său față de clienți și să ofere soluții complete în domeniul energetic.

TELEFOANE DE INTERES PENTRU TINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TELEFOANE POPULARE

TELEFOANE RECENTE